Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Νέο τηλεπαιχνίδι για γερά νεύρα

Κρυμμένους άσους στο μανίκι φαίνεται ότι έχει ο ΑΝΤ1, που από την επόμενη σεζόν επενδύει περισσότερο στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, βγάζοντας στον αέρα νέα και άκρως φιλόδοξα πρότζεκτ.

Κρυμμένους άσους στο μανίκι φαίνεται ότι έχει ο ΑΝΤ1, που από την επόμενη σεζόν επενδύει περισσότερο στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, βγάζοντας στον αέρα νέα και άκρως φιλόδοξα πρότζεκτ.

Ενα από αυτά είναι το «Still standing», ένα τηλεπαιχνίδι γεμάτο αγωνία και ανατροπές που κάνει θραύση στο εξωτερικό, όπου κι αν προβάλλεται, καθώς έχει και μεγάλα έπαθλα.

Σύμφωνα με το concept του νέου show, οι παίκτες στέκονται σε κυκλική διάταξη και όποιος απαντήσει λανθασμένα στις ερωτήσεις του παρουσιαστή εξαφανίζεται μέσα από μια καταπακτή, η οποία ανοίγει κάτω από τα πόδια του. Εξ ου και ο τίτλος του, που στα ελληνικά μεταφράζεται «Ακόμη στέκομαι».

Ο παρουσιαστής

Με απλά λόγια, εκείνος που θα στέκεται όρθιος έως το φινάλε θα είναι και ο κερδισμένος του παιχνιδιού.
Οσο για τον παρουσιαστή της εκπομπής επί ελληνικού εδάφους, αν και έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, εκείνο που μέχρι στιγμής θεωρείται το επικρατέστερο είναι του Νίκου Μουτσινά.

Ο κριτής του «Your face sounds familiar» έχει κάνει ήδη μια κουβέντα με τον Γιάννη Λάτσιο και -όπως όλα δείχνουν- είναι θετικός στην ιδέα να αναλάβει το συγκεκριμένο φιλόδοξο αλλά συνάμα και απαιτητικό πρότζεκτ.

Στις ξένες βερσιόν του show οι οικοδεσπότες είναι ετοιμόλογοι και σχολιάζουν με χιούμορ τις απαντήσεις των παικτών, ειδικά τις λανθασμένες, που έχουν ως αποτέλεσμα εκείνοι να χάνουν -κυριολεκτικά- τη γη κάτω από τα πόδια τους. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα μπορέσει εύκολα να φέρει εις πέρας τον συγκεκριμένο ρόλο, αφού και χιούμορ σε αφθονία διαθέτει και ατακαδόρος είναι.

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει ακόμη μία συνάντηση του παρουσιαστή με τα στελέχη του καναλιού, ώστε να πέσουν και οι απαραίτητες υπογραφές που θα οριστικοποιήσουν τη συνεργασία τους στο εν λόγω παιχνίδι.

Προς τα τέλη του καλοκαιριού θα αρχίσει και η προετοιμασία του πλατό που θα φιλοξενήσει την εκπομπή.

Οπως πληροφορηθήκαμε, θα είναι εντυπωσιακό, πλήρως εξοπλισμένο τεχνολογικά και θα μοιάζει αρκετά με τα πλατό τηλεοπτικών δικτύων του εξωτερικού που φιλοξενούν το αντίστοιχο format.

Μόλις το στούντιο του ελληνικού «Still standing» ετοιμαστεί, θα αρχίσουν και οι πρόβες… πτώσης από την καταπακτή, προκειμένου τα πάντα να είναι καθ’ όλα έτοιμα για τους παίκτες την ώρα του γυρίσματος.

Σε ό,τι αφορά την ώρα προβολής του, είναι πολύ πιθανό το νέο τηλεπαιχνίδι που έρχεται στον ΑΝΤ1 να δίνει το lead στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Ετσι, το επικρατέστερο σενάριο για τον προγραμματισμό του είναι ότι θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.00, παίζοντας απέναντι από το επιτυχημένο «Deal» του Alpha.

Αν συμβεί αυτό, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιος από τους δύο θα… μείνει όρθιος, ο Χρήστος Φερεντίνος ή ο φερόμενος ως τηλεοπτικός ανταγωνιστής του από τη νέα σεζόν Νίκος Μουτσινάς.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...