Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Ο ροκάς Γιοκαρίνης ντύθηκε γαμπρός!

ΓΑΜΟΙ ΕΠΙ… ΤΡΙΑ! Η Παπαϊωάννου παντρεύτηκε τον Δημήτρη Βεργίνη, ενώ ο Γιοκαρίνης την αγαπημένη του Σοφία Μιχαλοπούλου

4rwegsr 1Ο αφρικανικός καύσωνας δεν απέτρεψε αγαπημένα ζευγάρια της showbiz να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και τους διάσημους καλεσμένους τους να παρευρεθούν και να τους ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον»!

Στην κοινή τους γενέτειρα, τη Θεσσαλονίκη, παντρεύτηκαν, λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου η Ελεάνα Παπαϊωάννου, η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story», και ο επί τεσσεράμισι χρόνια σύντροφός της, μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Βεργίνης.

Το μυστήριο τελέστηκε στο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, με κουμπάρους τους Κωνσταντίνο Βουλγαράκη και Δημήτρη Μενεξόπουλο, παρουσία 250 ατόμων, στενών φίλων -κυρίως από τη Θεσσαλονίκη- και συγγενών. Ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του ξενοδοχείου «Porto Palace», που είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να θυμίσει παραμυθένιο σκηνικό.

Η είσοδος του ζευγαριού στον χώρο έγινε υπό τους ήχους του τραγουδιού «Να μ’ αγαπάς» που έγραψε στη νύφη το 2004 ο Γιάννης Σπανός. Μετά τον πρώτο χορό, που παραδοσιακά ανήκει στο ζευγάρι, ακολούθησε αυτός της νύφης με τον μπαμπά της, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λάκη Παπαϊωάννου, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αλλά και τη χαρά του. Εκπληξη της βραδιάς ήταν το συγκρότημα Τα Χάλκινα της Γουμένισσας, που έπαιξε αγαπημένα κομμάτια για τους παρευρισκομένους.

4rwegsr 2

Την ίδια ημέρα, αλλά στην Κέρκυρα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η αγαπημένη του Σοφία Μιχαλοπούλου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, εφτά χρόνια μετά τον πολιτικό που είχαν κάνει στην Πινακοθήκη Πειραιά. Το 4rwegsr 3μυστήριο τελέστηκε στο χωριό Λιαπάδες, με κουμπάρο τον επί σειρά ετών συνεργάτη του γαμπρού Γιώργο Παγιάτη. Κι αυτός ήταν όντως κλειστός γάμος, καθώς παρόντες ήταν μόνο ο κουμπάρος και δυο τρεις φίλοι! Η σχέση του ζευγαριού κρατάει από το 2007, όταν γνωρίστηκαν σε συναυλία του Στέλιου Μπικάκη στην Κρήτη.

Νυφούλα ντύθηκε και η κόρη του Θοδωρή Δρακάκη

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας έζησε την Παρασκευή το απόγευμα και ο Θοδωρής Δρακάκης, ο οποίος συνόδευσε στην εκκλησία την κόρη του Αντρια ντυμένη νυφούλα. Η κόρη του πρώην άνκορμαν του Star παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Αρη Μελισσουργό, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των πωλήσεων και του management. Το μυστήριο έγινε σε κτήμα στο Κορωπί, σε στενό κύκλο, παρουσία συγγενών και καλών φίλων.

Η Χριστίνα Λαμπίρη και οι δημοσιογράφοι Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη, που συνεργάστηκαν επί χρόνια με τον μπαμπά της νύφης στο Star, ήταν μεταξύ των καλεσμένων και οι δύο τελευταίες μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από τον γάμο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...