Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

H ξανθιά bodyguard των Survivors!

Πώς η Τουρκάλα Εμινέ Γεσίρ «έσωσε» τους φιναλίστ του reality από τα χέρια θαυμαστών στο «Ελ. Βενιζέλος»

Πώς η Τουρκάλα Εμινέ Γεσίρ «έσωσε» τους φιναλίστ του reality από τα χέρια θαυμαστών στο «Ελ. Βενιζέλος»f2 0029 emine giesir 1112016

Μια ξανθιά καλλονή «καθάρισε» για τους παίκτες του «Survivor»! Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο προχθές το βράδυ προκλήθηκε πανζουρλισμός και χρειάστηκε να παρέμβουν οι άνθρωποι της παραγωγής για να τους φυγαδεύσουν και να τους «σώσουν» από τους θαυμαστές αλλά και τους… επικριτές του reality.

Ρόλο σωματοφύλακα είχε και η ξανθιά καλλονή Εμινέ Γεσίρ, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα τόσο με την εντυπωσιακή παρουσία της όσο και με τον τρόπο που επενέβη για να σώσει καταστάσεις!
Ποια είναι, όμως, η Τουρκάλα μοντέλο που θεωρείται το δεξί χέρι του Αντζούν Ιλιτζαλί;

Αφησε την Ξάνθη και τις πασαρέλες για να βρεθεί σε επιτελική θέση στο ελληνικό και το τουρκικό «Survivor». Η 28χρονη Εμινέ, που έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δοκίμασε την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία και κάποια στιγμή έστειλε το βιογραφικό της στην εταιρία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο πανίσχυρος Τούρκος καναλάρχης.

Μπορεί τα σχέδιά του να μην ευοδώθηκαν, όμως χάρη στο ότι η Ξανθιώτισσα καλλονή γνωρίζει καλά ελληνικά και τουρκικά, την προσέλαβε και πλέον είναι το δεξί του χέρι στις δύο παραγωγές του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από έξι χρόνια, όταν έκανε τα πρώτα βήματά της στο μόντελινγκ, η Εμινέ είχε αρνηθεί να φορέσει την παραδοσιακή μαντίλα και είχε συμμετάσχει στα Playmate 2011, κατακτώντας τον τίτλο Playgirl της Χρονιάς.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι γνωρίζει από παλιά τον πιο δημοφιλή παίκτη του reality, τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Είναι παλιός γνώριμός της, καθώς πριν από αρκετά χρόνια ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στη Σκιάθο, ήταν στενός φίλος με τον Ντάνο.

Μετά, λοιπόν, την παρέμβαση της Εμινέ στο αεροδρόμιο, οι τέσσερις φιναλίστ του reality οδηγήθηκαν με βανάκι σε πολυτελές resort στην περιοχή του Λαγονησίου, όπου θα καταλύσουν μέχρι να οδηγηθούν, με τον ίδιο τρόπο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο Αλσος Βεΐκου για τον αποψινό ημιτελικό.

esr 0407 015 cmyk

Σε υψηλό συναγερμό βρίσκεται και η Αστυνομία, η οποία θα έχει από νωρίς έντονη παρουσία στον χώρο με σκυλιά του Σώματος. Λίγη ώρα νωρίτερα από την επιστροφή των τεσσάρων παικτών στο «Ελ. Βενιζέλος» είχε προηγηθεί και η άφιξη του Γιάννη Σπαλιάρα και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Ο μεν πρώτος, πριν πάει στο πατρικό του για να δει τη μητέρα του, επισκέφτηκε τον κολλητό του Στέλιο Νιάκαρη στο σπίτι του! Η δε Ευρυδίκη, με ράστα look, μετά τις πρώτες ώρες που πέρασε με την οικογένειά της συναντήθηκε με τον Κώστα Κοκκινάκη για καφέ. Μάλιστα, ο πολίστας έγραψε στο Instagram του: «Μα δεν τελειώνουν, οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν».

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...