Επιστρέφουν τα κρατικά ξενοδοχεία του sex στην Κούβα

Τα κρατικά «ξενοδοχεία του έρωτα» στην Αβάνα ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά η κυβέρνηση της Κούβας.

Τα κρατικά «ξενοδοχεία του έρωτα» στην Αβάνα ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά η κυβέρνηση της Κούβας. Πρόκειται για αλυσίδα πέντε φθηνών ξενοδοχείων, στα οποία τα ερωτευμένα ζευγάρια, αλλά και όσοι απευθύνονται στον αγοραίο έρωτα, θα μπορούν να κλείνουν για λίγη ώρα.

Τα κρατικά ποζάντας, όπως τα αποκαλούν, ήταν πολύ διαδεδομένα στην Κούβα τον περασμένο αιώνα, αλλά έκλεισαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης τη δεκαετία του ’90. Το κενό κάλυψαν ιδιωτικά ξενοδοχεία, τα οποία λειτουργούσαν και ως οίκοι ανοχής, με τιμές όμως που για τους Κουβανούς είναι απλησίαστες. Μπορεί οι τρεις ώρες διαμονής να κοστίζουν 4,40 ευρώ, το ποσό όμως αντιστοιχεί στο ένα έκτο του μισθού στη χώρα.

Επισήμως, η κυβέρνηση θέλει να προσφέρει πιο φθηνές επιλογές για τον έρωτα, όπως ανακοινώθηκε. Με τα ποζάντας, αναφέρει η ανακοίνωση, θέλει να θέσει τέλος στο φαινόμενο ζευγάρια, νόμιμα ή μη, να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο, καθώς στην Κούβα υπάρχει έλλειψη σπιτιών και πολλές οικογένειες αναγκάζονται να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η χρέωση στις πέντε ποζάντας θα είναι ωριαία, γεγονός που πιστεύεται ότι, εκτός από τα ζευγάρια, θα εκμεταλλευτούν και οι πόρνες της πόλης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ