Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο μισθοφόρος πάει για… πρωθυπουργός

Αυτόγραφα από τον Αναγνωστόπουλο και κομβόι αυτοκινήτων (με κορναρίσματα) στη Μεσογείων • To twitter ψηφίζει Ντάνο για νικητή του «Survivor»!

Ποιος Μπραντ Πιτ και ποιος Τζορτζ Κλούνεϊ; Αν ζούσαν στην Ελλάδα, σίγουρα θα ζήλευαν τη δόξα του μισθοφόρου, ο οποίος βγαίνοντας προχθές το βράδυ από το «Survivor» έζησε εκδηλώσεις λατρείας, ανάλογες μ’ αυτές που ζουν χολιγουντιανοί σταρ ή πρωθυπουργοί κρατών!

Φίλοι και θαυμαστές του τον συνόδευσαν κορνάροντας με τα αυτοκίνητά τους από το Αλσος Βεΐκου στη Μεσογείων μέχρι τον Χολαργό, όπου διατηρεί ένα από τα μαγαζιά του, αλλά και μέχρι την Αγία Παρασκευή, όπου μεγάλωσε. Εκεί φώναζαν συνθήματα αποθέωσης, με τον ίδιο να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει selfies με τους θαυμαστές του!

Και από τις προχθεσινές εκδηλώσεις λατρείας στον αποψινό τελικό του ελληνικού «Survivor», που είναι «τουρκοκρατούμενο», καθώς ο… σουλτάνος των τουρκικών media Ατσούν Ιλιτζαλί αποφασίζει και διατάζει! Και τι προστάζει η αφεντιά του; Να απαγορεύσει ακόμη και στα… κουνούπια να πετούν πάνω από το Αλσος Βεΐκου, απόψε, τη βραδιά που θα αναδειχθεί ο απόλυτος «Survivor»! Οι δύο φιναλίστ, που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, θα βρίσκονται από το μεσημέρι στο Θέατρο του Αλσους, για να γίνουν οι πρόβες, με την παραγωγή να είναι επίσης παρούσα από νωρίς. Οι υπόλοιποι -οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, αλλά και οι συγγενείς τους, καθώς και οι δημοσιογράφοι, οι χορηγοί και οι άνθρωποι του σταθμού- θα φτάσουν στον χώρο το απόγευμα της ίδιας ημέρας και θα καθίσουν στις κάτω κερκίδες του θεάτρου.

whgwe54th 2

Η περιοχή γύρω από το ειδικά διαμορφωμένο θεατράκι, το οποίο είναι χτισμένο σε ύψωμα στο ανατολικό μέρος του καταπράσινου άλσους στο Γαλάτσι, μοιάζει με απόρθητο φρούριο, καθώς οι άντρες ιδιωτικής ασφάλειας δεν επιτρέπουν την είσοδο σε κανέναν «μη έχοντα εργασία» και για κανέναν λόγο! Είναι εντυπωσιακό ότι κάθε πέντε έξι μέτρα υπάρχει κι ένας άντρας ασφαλείας! Και μη φανταστείτε ότι αυτά τα πρωτοφανή μέτρα αφορούν fans του reality επιβίωσης ή απλούς -περίεργους- περαστικούς… Τα μέτρα αφορούν ακόμη και επαγγελματίες του χώρου των media. Απαγορεύεται να πλησιάσουν, λοιπόν, οι φωτογράφοι, ενώ οι δημοσιογράφοι που θα βρίσκονται στον χώρο για να καλύψουν τη βραδιά απαγορεύεται να πάρουν δηλώσεις των δύο παικτών που «μονομαχούν» απόψε, αλλά και δηλώσεις από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει και θα βρίσκονται εκεί. Αν αυτά δεν είναι πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας, τότε ποια είναι; Κι αυτή η υπερβολή πού προσβλέπει; Στο να συνεχιστεί ο «μύθος» του «Survivor»; Η ζωή είναι αλλού και όσo πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε στην εκτός «Survivor» πραγματικότητα.

To twitter ψηφίζει Ντάνο για νικητή του «Survivor»!  

whgwe54th 1Κορυφώνεται η αγωνία για τον αποψινό τελικό, με το twitter να αποτελεί… βαρόμετρο για την ανάδειξη του νικητή! Χαμός για άλλη μια φορά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δίνει μια γεύση για τις προτιμήσεις του κόσμου.

Ποιον θα αναδείξει απόψε το κοινό ως τον απόλυτο «survivor»; «Πύρινα» tweets, λοιπόν, στηρίζουν ανοιχτά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, χωρίς αυτό να αποτελεί έκπληξη, αφού πέντε μήνες τώρα γίνεται το ίδιο. Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και hashtag (#VoteDanos), με το οποίο οι θαυμαστές του καλούν τους τηλεθεατές να τον ψηφίσουν θετικά. «#VoteDanos γιατί είναι όλο το #SurvivorGR… Τον πολέμησαν οι κλίκες και των δύο ομάδων, αλλά έχει την πιο μεγάλη αγκαλιά από εμάς», «#VoteDanos σήμερα στηρίζω τον άνθρωπο που είναι όλο το #SurvivorGR μόνος του!!!! Πάμε, ρε παιχταρά Αγγελόπουλε!!! Μαζί σου!», «Πόσο περήφανη μπορεί να νιώθει η μητέρα του Αγγελόπουλου που το παιδί της έκανε τον κόσμο να τον θέλει νικητή του #SurvivorGR;» είναι μερικά από τα… τιτιβίσματα που μαρτυρούν την πρόθεση του κόσμου, ο οποίος -σε κάποιες περιπτώσεις- θα αλλάξει μέχρι και συνήθειες.

«Σε παραδέχομαι, ρε #ντανο! Θα είσαι ο λόγος για να ψηφίσω πρώτη φορά σε reality».

offer


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...