Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

«Με ξενερώνει η χαζομάρα»

Ο Μηνάς Τσίγκος, frontman των 15 50, μιλάει για τις γυναίκες, το «Rising Star» και την καριέρα του

Εχει χαρακτηριστεί «ο νέος και ωραίος της σύγχρονης ελληνικής ροκ σκηνής», αλλά, όπως φάνηκε από τα lives του «Rising Star», όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, μπορεί να ερμηνεύσει οποιοδήποτε τραγούδι με επιτυχία. Ο Μηνάς Τσίγκος, ο frontman του συγκροτήματος 15 50, μιλάει στην «Espresso» για την εμπειρία του στο talent show του ΑΝΤ1, για τον coach του Κώστα Μακεδόνα, το ξεκίνημά του στη μουσική, αλλά και για τις αντιδράσεις των θαυμαστριών όλα τα χρόνια που εμφανίζεται με ροκ μπάντες.

Ο 32χρονος καλλιτέχνης έχει τα καλύτερα να πει για τον «δάσκαλό» του στο σόου. «Ο Κώστας Μακεδόνας είναι ακομπλεξάριστος, έχει τεράστια εμπειρία, είναι ταπεινός και δέσαμε αμέσως και ως άτομα. Ειλικρινά τον ευχαριστώ πάρα πολύ!» αναφέρει, ενώ στην ερώτησή μας, αν επέλεγε αυτός τον coach του, ποιος θα ήταν, απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Μάλλον θα επέλεγα τον Χρήστο Μάστορα, κυρίως λόγω ακουσμάτων, αλλά και λόγω ηλικίας, γιατί θα τον ένιωθα πιο κοντά μου!» Αναπόφευκτα δημιουργείται η απορία αν η συμμετοχή του στο talent show σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για σόλο καριέρα. «Δεν σκέφτομαι να φύγω από τους 15 50. Περνάω καλά και με τα παιδιά έχουμε συνεχείς εμφανίσεις και γουστάρουμε πολύ! Η σόλο καριέρα σαφώς και μου περνάει από το μυαλό. Το ότι είμαι ο frontman των 15 50 δεν αφαιρεί το δικαίωμα να χαράξω παράλληλα και μια προσωπική πορεία ως Μηνάς Τσίγκος» αναφέρει. f2 me toys 1550

Για τον Ελληνα ροκά με το ξεχωριστό «μέταλλο» και «γρέζι» στη φωνή του όλα άρχισαν σε μικρή ηλικία. «Από παιδί έχω αρρώστια με τη μουσική. Αρχικά ήθελα να γίνω dj όπως ο θείος μου Τόνι Τσίγκος. Κάπου στα 12-13, σε ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό ενός οικογενειακού φίλου, ο τύπος έβγαλε μια κιθάρα και άρχισε να παίζει στην παρέα. Ολοι γύρω του τραγουδούσαμε και γουστάραμε… Αυτό ήταν!» μας λέει και συνεχίζει: «Εμαθα κουτσά στραβά κιθάρα, ουσιαστικά περισσότερο για να συνοδεύω τον εαυτό μου στο τραγούδι. Ξεκίνησα να παίζω στην παραλία τα καλοκαίρια με την παρέα. Μετά δημιούργησα την πρώτη μου μπάντα».

Ο Μηνάς, ο οποίος πέρασε από πολλά ροκ σχήματα, από το 2014 γνωρίζει την επιτυχία με τους 15 50, με τους οποίους εμφανίζεται αυτό το διάστημα στο Χάραμα στην Πάτρα. «Εχουμε κυκλοφορήσει ήδη 6 singles και βιντεοκλίπ. Τώρα ετοιμαζόμαστε να κυκλοφορήσουμε και ολοκληρωμένο τον δίσκο μας, ο οποίος θα συνοδευτεί με άλλο ένα CD με εκτελέσεις παλιών και καινούργιων τραγουδιών του συγκροτήματος και κάποιων διασκευών από την εμφάνισή μας στο Κατράκειο Θέατρο, όπου ανοίξαμε τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου» μας λέει για την μπάντα και θυμάται διάφορα… χαριτωμένα από live εμφανίσεις του όλα αυτά τα χρόνια. «Το πιο αστείο σκηνικό ήταν στο Κύτταρο με τους Danger Angel, όταν ο Jeff Scott Soto και όλη η μπάντα του, ντυμένοι με ό,τι γελοιότερο βρήκαν στα αποδυτήρια, ανέβηκαν on stage την ώρα που παίζαμε και μας τάιζαν μιλφέιγ. Είναι μια παράδοση των ροκ συγκροτημάτων στο εξωτερικό στο τελευταίο live της περιοδείας η headline μπάντα να κάνει καζούρα στη support!»

«Ο κόσμος γουστάρει»

Ωστόσο η γνωριμία του με τον ιδρυτή, leader και κιθαρίστα της μπάντας Ρουσσέτο Δημητρόγλου είχε γίνει αρκετά χρόνια νωρίτερα. «Τον γνώρισα το 2005, όταν πήγαινα και έβλεπα τους 15 50 live. Επεδίωκα μάλιστα να ανεβαίνω μαζί τους και να τζαμάρουμε παρέα! Οφείλω να αναφέρω πως μαζί τους ήταν και ο Αλέξανδρος Μπαλακάκης, κατά κόσμον Hannibal, που ήταν ο πρώτος μου δάσκαλος φωνητικής και ένας άνθρωπος στον οποίο χρωστάω πολλά! Ο Ρουσσέτος είναι μια επιβλητική παρουσία στους 15 50 και ένας τύπος που γενικά δεν περνάει απαρατήρητος! Τα λέγαμε πάντα όποτε βρισκόμασταν σε stages και η εκτίμηση ήταν αμοιβαία. Στη συνεργασία μας, on stage, το βρήκαμε πολύ γρήγορα και όσο παίζουμε παρέα το βρίσκουμε όλο και περισσότερο και ο κόσμος γουστάρει όσο κι εμείς» λέει.

Η κουβέντα πηγαίνει και στις θαυμάστριες και τις αντιδράσεις τους, οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια ομολογεί ότι τον γοητεύουν. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέρουμε πόσες απ’ αυτές τις θαυμάστριες θα είχαν τύχη, δεδομένου ότι ο Μηνάς ξέρει πολύ καλά τι θέλει από μια γυναίκα. «Είμαι αρκετά εγκεφαλικός τύπος. Δεν εστιάζω μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στον τρόπο σκέψης της. Η χαζομάρα και η κακία είναι σίγουρα δύο χαρακτηριστικά που με ξενερώνουν» μας λέει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...