Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στο club των παντρεμένων Αλούπη και Πούμπουρας

❱❱ Ο γάμος της Χρ. Αλούπη με τον Κ. Κέφαλο και η βάφτιση του γιου τους ❱❱ Ο Πούμπουρας παντρεύτηκε (τελικά) στην Κύπρο!

❱❱ Ο γάμος της Χρ. Αλούπη με τον Κ. Κέφαλο και η βάφτιση του γιου τους ❱❱  Ο Πούμπουρας παντρεύτηκε (τελικά) στην Κύπρο!

Διπλή χαρά για τη Χριστίνα Αλούπη19875831 1312470592185363 1888419255 o. Η όμορφη παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Κέφαλο και στη συνέχεια βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους Ανδρέα.

Τα δύο μυστήρια τελέστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων του ζευγαριού, ενώ ακολούθησε πάρτι στο roof garden του Μεγάρου Μουσικής.

Η Χριστίνα, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα υπέροχο δαντελένιο νυφικό με την υπογραφή της Anastasia Dosi και θύμιζε σταρ του Hollywood. Τα μαλλιά της νύφης επιμελήθηκε ο Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα ειδικά για τον γάμο της καλής φίλης του, ενώ στο μακιγιάζ έβαλε τη σφραγίδα της η Ράνια Μπουντούρη.

Χρέη κουμπάρων του ζευγαριού εκτέλεσαν η κολλητή της Αλούπη και συνονόματή της Χριστίνα Καρακίτσιου και ο ξάδελφος του Κωνσταντίνου Παναγιώτης Κουλούρης. Τον μόλις οκτώμισι μηνών Ανδρέα βάφτισαν ο φίλος των νεονύμφων, επιχειρηματίας και χολιγουντιανός παραγωγός Αντώνης Χατζηαντωνάς και η αδελφή του γαμπρού Ισμήνη Grady. Θέλετε και το καλύτερο; Ο μικρός και πολύ χαριτωμένος Ανδρέας δεν έκλαψε καθόλου στη διάρκεια του μυστηρίου.

Ο Σιανίδης

Ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο ήταν ο PR-man Χάρης Σιανίδης, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο δημοσιογράφος – διευθυντής του περιοδικού «ΟΚ!» Νίκος Γεωργιάδης.

19642464 1387480101328513 9006748598007916879 n

Χθες, Κυριακή, η Χριστίνα και ο Κωνσταντίνος αναχώρησαν με συγγενείς τους για τη Χαλκιδική, όπου και θα παραμείνουν για λίγες ημέρες διακοπών. Κατόπιν το νιόπαντρο ζευγάρι θα πραγματοποιήσει το γαμήλιο ταξίδι του. Οι ίδιοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη το μέρος, πιθανότατα θα είναι κάπου στην Ελλάδα. Σίγουρα όμως δεν θα διαρκέσει παραπάνω από μία εβδομάδα, καθώς οι υποχρεώσεις του Κωνσταντίνου τον καλούν πίσω στην Αμερική στα τέλη Ιουλίου. Οσο για τη Χριστίνα με τον Ανδρέα, θα παραμείνουν στην Ελλάδα και τον Αύγουστο.

Ο Πούμπουρας παντρεύτηκε (τελικά) στην Κύπρο!

f2 251

«Η υπόθεση έκλεισε». Με την παραπάνω λακωνική ατάκα ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι όλα πήγαν κατ’ ευχήν στον γάμο του με την Αρετή Θεοχαρίδη.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, που βλέπουμε φέτος στο… τιμόνι της εκπομπής «Blind taste», δεν ντύθηκε τελικά γαμπρός στην Aνδρο, όπως περίμεναν κάποιοι, αλλά στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην Πάφο! Ο γάμος του Σάββα και της Αρετής ήταν πολιτικός και τελέστηκε το Σάββατο σε εξωτερικό χώρο, σε μια ιδιαίτερα ρομαντική τοποθεσία. Οι δύο νέοι αντάλλαξαν όρκους αγάπης, πίστης και αφοσίωσης σε παραλία της Πάφου, με φόντο το ναυάγιο του εμπορικού «EDRO III» και τις θαλασσινές σπηλιές της περιοχής. Πρόκειται για ένα ναυάγιο το οποίο βρίσκεται εκεί από το 2011 και η συγκεκριμένη περιοχή είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Natura 2000.

Ταιριαστό με το concept ήταν και το styling του ζευγαριού. Εκείνος φόρεσε ένα χακί παντελόνι και λευκό λινό πουκάμισο, ενώ εκείνη επέλεξε ένα απλό, αέρινο, λευκό φόρεμα αρχαιοελληνικής αισθητικής. Λίγη ώρα μετά τον γάμο τους, ο 37χρονος παρουσιαστής και η σύζυγός του, πλέον, Αρετή μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους κάποιες selfies με τους μάρτυρες στον γάμο τους, συνοδεύοντάς τες από με την ατάκα «Case closed» («Η υπόθεση έκλεισε»). Παράλληλα, ανέβασαν στα Stories του Instagram εικόνες από τον χώρο της ρομαντικής τελετής.  

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...