Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Εγινε της… Κίνας για τον «καραγκιόζη» Τσανγκ και τον δήμαρχο Μπουτάρη

Ποιος τον φώναξε στο πάνελ; Εναν καραγκιόζη φωνάξατε. Ολοι αυτοί για μένα είναι καραγκιόζηδες…

Η πρωτοβουλία του Ορέστη Τσανγκ να βοηθήσει σε πρόγραμμα ανάπτυξης του τουρισμού της Θεσσαλονίκης, λειτουργώντας ακόμη και ως «κράχτης» για επισκέπτες από την Κίνα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, που έγινε «μύλος».

Η εμφάνισή του σε σχετική συνέντευξη Τύπου, που αφορούσε την προβολή της συμπρωτεύουσας με σκοπό την προσέλκυση τουριστών, πυροδότησε την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αβαρλή, ο οποίος εξαπέλυσε σκληρή κριτική εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και του Ορέστη, τον οποίο αποκάλεσε «καραγκιόζη»!

«Ξεφτίλα»

«Ποιος τον φώναξε στο πάνελ; Εναν καραγκιόζη φωνάξατε. Ολοι αυτοί για μένα είναι καραγκιόζηδες. Ξεφτίλα. Αλλά, βέβαια, τι να περιμένεις, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαριεντίζεται με τον Ψινάκη και τον Γαβαλά» είπε φανερά εκνευρισμένος στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο Ορέστης, που δεν ήταν προετοιμασμένος για τα λεκτικά πυρά του δημοτικού συμβούλου, έδειξε να τα χάνει.

Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος στα θέματα του τουρισμού έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο πρώην «Μαχητής» προσφέρθηκε να βοηθήσει εθελοντικά και δεν υπάρχει καμία οικονομική συνδιαλλαγή του ίδιου με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ο Τσανγκ, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη συμπρωτεύουσα, έγινε πέρυσι ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Τότε, μάλιστα, είχε φωτογραφηθεί τόσο με τον Ηλία Ψινάκη όσο και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.





Μποζουκια Αθηνα