Το τρικ για τα… κοντά πόδια του Τζορτζ Στεφανόπουλου

Μπορεί να είναι μικρός στο μάτι, αλλά είναι μεγάλος στην επικοινωνία ο Τζορτζ Στεφανόπουλος

Μπορεί να είναι μικρός στο μάτι, αλλά είναι μεγάλος στην επικοινωνία ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, όπως επισημαίνει η page 6, αναφερόμενη στα τρικ που σκέφτηκε ο σκηνοθέτης της εκπομπής «Καλημέρα, Αμερική» του ΑΒC για να δείχνει ισοϋψής με τους άλλους δημοσιογράφους στο πάνελ.

Η αρχική τοποθέτησή του σε ειδική καρέκλα, το ύψος της οποίας μεταβάλλεται, δεν εμπόδισε την κάμερα να αποκαλύπτει τα πολύ κοντά πόδια του. Οπότε κατασκευάστηκε ειδικό ασημί πάνελ που τοποθετήθηκε στην μπροστινή επιφάνεια του τραπεζιού της εκπομπής κόβοντας τη θέα τους. Η έλλειψη ύψους δεν στάθηκε εμπόδιο στην επαγγελματική πορεία του Ελληνοαμερικανού στη δημοσιογραφία και την πολιτική. Πρώην πολιτικός σύμβουλος των Δημοκρατικών και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ABC, έγινε ευρύτερα γνωστός ως διευθυντής επικοινωνίας της προεδρικής εκστρατείας του Μπιλ Κλίντον το 1992, διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου με την εκλογή του και ανώτερος σύμβουλος για την πολιτική και στρατηγική ως την αποχώρησή του τον Δεκέμβριο του 1996.

Σήμερα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, είναι πολιτικός ανταποκριτής και παρουσιαστής πρωινών ενημερωτικών εκπομπών στο ABC. Επίσης, όπως συνηθίζει να λέει η σύζυγός του με νόημα, «ο Τζορτζ μπορεί να είναι 1,70 όρθιος, αλλά είναι 2 μέτρα στο κρεβάτι!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.