Το τρικ για τα… κοντά πόδια του Τζορτζ Στεφανόπουλου

Μπορεί να είναι μικρός στο μάτι, αλλά είναι μεγάλος στην επικοινωνία ο Τζορτζ Στεφανόπουλος

Μπορεί να είναι μικρός στο μάτι, αλλά είναι μεγάλος στην επικοινωνία ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, όπως επισημαίνει η page 6, αναφερόμενη στα τρικ που σκέφτηκε ο σκηνοθέτης της εκπομπής «Καλημέρα, Αμερική» του ΑΒC για να δείχνει ισοϋψής με τους άλλους δημοσιογράφους στο πάνελ.

Η αρχική τοποθέτησή του σε ειδική καρέκλα, το ύψος της οποίας μεταβάλλεται, δεν εμπόδισε την κάμερα να αποκαλύπτει τα πολύ κοντά πόδια του. Οπότε κατασκευάστηκε ειδικό ασημί πάνελ που τοποθετήθηκε στην μπροστινή επιφάνεια του τραπεζιού της εκπομπής κόβοντας τη θέα τους. Η έλλειψη ύψους δεν στάθηκε εμπόδιο στην επαγγελματική πορεία του Ελληνοαμερικανού στη δημοσιογραφία και την πολιτική. Πρώην πολιτικός σύμβουλος των Δημοκρατικών και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ABC, έγινε ευρύτερα γνωστός ως διευθυντής επικοινωνίας της προεδρικής εκστρατείας του Μπιλ Κλίντον το 1992, διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου με την εκλογή του και ανώτερος σύμβουλος για την πολιτική και στρατηγική ως την αποχώρησή του τον Δεκέμβριο του 1996.

Σήμερα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, είναι πολιτικός ανταποκριτής και παρουσιαστής πρωινών ενημερωτικών εκπομπών στο ABC. Επίσης, όπως συνηθίζει να λέει η σύζυγός του με νόημα, «ο Τζορτζ μπορεί να είναι 1,70 όρθιος, αλλά είναι 2 μέτρα στο κρεβάτι!»

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ