Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Διονύσης Αποστολόπουλος: Θέλω να τραγουδήσω στο Ηρώδειο

Με πλούσιες μουσικές σπουδές, ήρθε επιτέλους η «Στιγμή» και για ένα άλμπουμ

 Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια όμορφη γειτονιά της Αθήνας, ανάμεσα σε υπέροχους ανθρώπους, έκανα φίλους πιστούς, με τους οποίους μέχρι και σήμερα είμαστε μαζί και μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες μας.

 Το όνομά μου ακούστηκε όταν… με βάφτισαν! (γέλια) Σοβαρά τώρα, ακούστηκε όταν κυκλοφόρησε το πρώτο μου single «Η νύχτα θα εκραγεί» και όταν έκανα την πρώτη συνεργασία μου με τον Μάριο Φραγκούλη, τη Μαντώ στον τομέα της διδασκαλίας και με άλλους καλλιτέχνες με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Πίστεψέ με, ήταν πολύ συγκινητικό.

 Εχω σπουδάσει θεωρία της μουσικής, πιάνο, αρμονία και κλασικό και σύγχρονο τραγούδι. Ακόμη έχω εντρυφήσει σε πολλές τεχνικές, όπως τζαζ, μιούζικαλ, ποπ, λαϊκό, οπερέτα. Γενικά μου άρεσε πάντα να ασχολούμαι με όλα τα είδη της μουσικής.

 Η πρώτη επαφή μου με τον χώρο ήρθε σε νεαρή ηλικία, στο Παγκράτι, σε ένα πιάνο-bar, το οποίο ήταν και καλλιτεχνικό στέκι της εποχής. Μαγικές στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ!

gqerg 1 Ο άνθρωποι που με ενέπνευσαν ήταν πολλοί και διαφορετικοί. Γιάννης Πουλόπουλος, ακόμη και τώρα όταν ακούω τη φωνή του νιώθω δέος, Δημήτρης Μητροπάνος, Τζέιμς Μπράουν, Κουίν, Γουίτνεϊ Χιούστον και η Μαντώ, που είναι και φίλη μου. Γενικά, οι επιρροές μου είναι ως επί το πλείστον από καλλιτέχνες που έδρασαν στα 80s και τα 90s.

 Η πιο πρόσφατη δουλειά μου είναι «Η στιγμή», μια πολύ δυναμική μπαλάντα σε στίχους δικούς μου και μουσική του Κυριάκου Γαληνού. Πριν από αυτό, με ελάχιστη χρονική διαφορά, έβγαλα το single «Αίνιγμα η αγάπη», πάλι σε δικούς μου στίχους, αλλά και μουσική.

 Τρόμαξα όταν σε ένα ελληνικό μαγαζί στο εξωτερικό, όπου εμφανιζόμουν για ένα διάστημα, τα αφεντικά είχαν διαφορές με κάποιους πελάτες και ανέλαβαν δράση μπράβοι, οι οποίοι ισοπέδωσαν το κέντρο. Τρέχαμε να γλιτώσουμε από τις σφαίρες!

 Συγκινήθηκα όταν κράτησα το πρώτο μου CD στα χέρια μου και όταν έδωσα την πρώτη μου ραδιοφωνική συνέντευξη. Μου φάνηκαν σαν όνειρο εκείνες οι στιγμές.

 Στη δουλειά μου με «φτιάχνουν» η πειθαρχία, ο επαγγελματισμός και η ευστροφία των συνεργατών μου. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία για μια επιτυχημένη δουλειά και μια ακόμη πιο επιτυχημένη συνεργασία, και σίγουρα η συνέπεια. Και αφού γίνουν όλα αυτά, η αγάπη του κόσμου και τα καλά λόγια.

 Στον καλλιτεχνικό χώρο με «χαλάει» που ακούω άφωνους συναδέλφους οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται να γίνουν καλύτεροι.Κι ότι παντού γύρω μας επικρατεί αναξιοκρατία.

 Το επόμενο πρότζεκτ που δουλεύω είναι ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ. Χρονικά δεν ξέρω πόσο θα πάρει. Ψάχνω υλικό και ήδη έχω κάποια τραγούδια έτοιμα. Θέλω να είναι τραγούδια που θα μιλήσουν στις ψυχές πολλών ανθρώπων.

 Χαλαρώνω όταν είναι όλα προγραμματισμένα και σε μια ευθεία γραμμή.

 Ερωτας; Τι είναι αυτό; (γέλια) Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο που να πληροί τις προδιαγραφές μου, τότε παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Οσο δεν βρίσκεται, δεν το σκέφτομαι. Πάντως θεωρώ τον έρωτα υπέρτατο συναίσθημα.

Το μεγάλο όνειρό μου είναι να τραγουδήσω σε γνωστούς και καταξιωμένους χώρους, όπως για παράδειγμα στο Ηρώδειο, και ν’ αφήσω πίσω μου μια καλή πολιτιστική κληρονομιά.

Ο Διονύσης Αποστολόπουλος είναι
τραγουδιστής και καθηγητής φωνητικής.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...