H Τζολί στο «τρενάκι του τρόμου»

Γιόρτασε στην Disneyland τα γενέθλια των διδύμων της

Με ένα ταξίδι στην Disneyland γιόρτασαν τα 9α γενέθλιά τους τα δίδυμα του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Νοξ και Βιβιέν, έχοντας ωστόσο για συντροφιά τους μόνο τη μητέρα και τα αδέρφια τους. Το διάσημο πρώην ζευγάρι φαίνεται πως δεν κατάφερε να κάνει ούτε μια μέρα ανακωχή για την περίσταση, με την Αντζελίνα Τζολί να συνοδεύει μόνη τα έξι παιδιά τους.

Η χολιγουντιανή σταρ συμμετείχε μάλιστα ενεργά σε όλα, ανεβαίνοντας μαζί τους στα roller coaster και στις υπόλοιπες ατραξιόν. Η Βιβιέν, η οποία φορούσε τζιν ολόσωμη φόρμα, κρατούσε στα χέρια της παιδικά παιχνίδια, ενώ ο Νοξ έδειχνε να προτιμάει την παρέα του μεγαλύτερου αδερφού του, Παξ.

Δεν σταμάτησε να γελάει

Εκείνη που έδειχνε να διασκεδάζει περισσότερο από όλους, ωστόσο, ήταν η 11χρονη Σιλόχ, η οποία δεν σταμάτησε να γελάει και να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της. Η Τζολί, ντυμένη στα μαύρα ως συνήθως, φορούσε καπέλο τύπου Παναμά και φλατ σανδάλια, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τα παιδιά της σε όλες τις δραστηριότητές τους.

Η οικογένεια είχε μόλις επιστρέψει από το ταξίδι της στη Ναμίμπια, τόπο γέννησης της Σιλόχ, προκειμένου να εγκαινιάσει επισήμως το καταφύγιο άγριων ζώων που φέρει το όνομα της μικρής, καθώς το
Ιδρυμα Τζολί – Πιτ είχε προσφέρει σε αυτό χορηγία ύψους 1.700.000 ευρώ το 2011.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.