Οδηγός του καλού sex για μουσουλμάνες

Κεφάλαια ακόμη και για το «παιχνίδι των ρόλων» ή τις σαδομαζοχιστικές «αναζητήσεις»

Οδηγίες βήμα προς βήμα και αναλυτικές περιγραφές για αρχάριες, αλλά και προχωρημένες, περιλαμβάνει ο πρώτος οδηγός sex για μουσουλμάνες, που υπογράφει μουσουλμάνα συγγραφέας και τυγχάνει θερμής υποδοχής από το αναγνωστικό κοινό.

Το βιβλίο «The Muslimah Sex Manual: a halal guide to mind blowing sex» κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και θεωρείται ήδη η μουσουλμανική απάντηση στα ημερολόγια της «Belle De Jour».

Η συγγραφέας, γνωστή με το ψευδώνυμο «Ουμ Μουλαντχάτ», εμπνεύστηκε τη συγγραφή του από μια νεόνυμφη γνωστή της, η οποία της ζήτησε συμβουλές για καλό σεξ, καθώς η ίδια, εκτός από τα απολύτως βασικά για την τεκνοποίηση, δεν είχε ιδέα τι να κάνει στο κρεβάτι με τον άντρα της. «Είναι δικαίωμα της γυναίκας να ικανοποιείται σεξουαλικά από τον άντρα της» αναφέρει η Μουλαντχάτ, η οποία έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο της κεφάλαια για αρχάριες, όπως το φιλί, η πρώτη φορά και η αντισύλληψη, αλλά και για προχωρημένες, όπως το στοματικό σεξ, το παιχνίδι ρόλων, το σαδομαζοχιστικό και το άγριο σεξ.

Τι επιτρέπεται

Οπως λέει, πολλές μουσουλμάνες δεν γνωρίζουν ποιες σεξουαλικές πράξεις επιτρέπονται από το Ισλάμ, ενώ έχουν τη λανθασμένη αντίληψη ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να απολαμβάνουν το σεξ, «αλλά να ξαπλώνουν και να σκέφτονται την πρωινή προσευχή» την ώρα της επαφής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ