Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Kαλημέρα» με το ίδιο team

Ο Γιώργος Αυτιάς μιλά στην «Espresso» για το μικρό ρετούς που θα κάνει στην εκπομπή του

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 

Για ακόμη μία σεζόν ο Γιώργος Αυτιάς και η «Καλημέρα» του στον Σκάι κόβουν ως σήμερα πρώτοι το νήμα στην ενημέρωση, έχοντας 33,4% μέσο όρο, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Και αυτήν τη χρονιά οι τηλεθεατές έδειξαν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στον δημοσιογράφο, που έχει ταχθεί στην ενημέρωση με τον πιο απλό τρόπο ανθρώπων κάθε ηλικίας για κρίσιμα θέματα. «Είναι τεράστια ευθύνη, ο κόσμος ψάχνει να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον απασχολούν. Σε μια οικογένεια υπάρχει και το άνεργο παιδί, αλλά και οι παππούδες που βλέπουν τη σύνταξή τους να κόβεται. Τη στιγμή που άλλοι ασχολούνται με άλλα ζητήματα, εγώ καταπιάνομαι με εκείνα που αφορούν τη σημερινή κοινωνία και τη μέση οικογένεια» λέει ο Γιώργος Αυτιάς στην «Espresso».

Ο δημοσιογράφος θα καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό και τη νέα σεζόν και μάλιστα σκοπεύει να κάνει και ένα μικρό… ρετούς. «Η ομάδα δεν αλλάζει, ωστόσο εκείνο που θα διαφοροποιηθεί σε γενικές γραμμές είναι η δομή. Θα έχουμε πιο πολλά θέματα, που θα παρουσιάζονται πιο γρήγορα. Ετσι, θα υπάρχει ακόμη καλύτερη ενημέρωση, πράγμα που θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο».

Οταν τον ρωτάμε ποιο είναι το στοιχείο που κάνει την «Καλημέρα» τόσο δημοφιλή, εκείνος είναι ξεκάθαρος: «Η πιο μεγάλη δύναμη της εκπομπής είναι ότι ασχολήθηκε με την κοινωνία και όχι με πράγματα που δεν την αγγίζουν.

Επικαιρότηταkalimera1

Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο είναι και οι τετ α τετ συζητήσεις με τους πολιτικούς. Είσαι μέσα στο σπίτι του άλλου που έχει ένα σωρό προβλήματα με φόρους, ακρίβεια και η Βουλή ασχολείται με άλλα πράγματα. Γι’ αυτό κι εγώ καλώ εκείνη την ώρα τους πολιτικούς για να δώσουν απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν τον κόσμο αλλά και την επικαιρότητα».

Αν και κατά καιρούς δέχεται προτάσεις να κατεβεί στις εκλογές, εκείνος δηλώνει ταγμένος στην ενημέρωση. Τις επόμενες ημέρες ο δημοσιογράφος, επιβεβαιώνοντας την καλή συνεργασία που έχει με το κανάλι, θα ανανεώσει για τα επόμενα δύο χρόνια, μένοντας πιστός στη ζώνη που αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε από το κοινό. Οχι πως θα είχε θέμα να κάνει κάτι άλλο, αφού, όπως δηλώνει, «είμαι έτοιμος να υπηρετήσω τον Σκάι από όποιο πόστο μου ζητηθεί». Ωστόσο, το πρωινό ξύπνημα του Σαββατοκύριακου έχει γίνει πια συνήθεια όχι μόνο σε εκείνον, αλλά και στους τηλεθεατές, που του έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και παράλληλα δύναμη να συνεχίσει. Οσο για τις διακοπές; Θα ξεκουραστεί μόνο 15 ημέρες, 3-18 Αυγούστου, και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα και στο γραφείο του προκειμένου να αρχίσει να οργανώνει την εκπομπή της νέας σεζόν.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...