Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ερωτας, μυστήριο και ευτράπελα

Η «Espresso» βρέθηκε στα πρώτα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του Alpha «Κόκκινο νυφικό»

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 

Τρεις γαμπροί. Τρεις υποψήφιες νύφες. Τρεις φόνοι. Τρία νυφικά βαμμένα κόκκινα… Τι ενώνει αυτές τις γυναίκες που δεν πρόλαβαν να φτάσουν μέχρι το νυφικό κρεβάτι; Τι κοινό μπορεί να έχουν οι τρεις γαμπροί που πένθησαν πριν να χαρούν; Αραγε, ποιος θα μπορέσει να δώσει τις απαντήσεις;

kokkino nyfiko 6

Την Τρίτη 4 Ιουλίου άρχισαν στην Αθήνα τα γυρίσματα της νέας μαύρης κωμωδίας του Alpha «Κόκκινο νυφικό» και η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφίες με τους συντελεστές σε πλήρη δράση. Οι κάμερες άρχισαν να καταγράφουν τα πρώτα πλάνα μιας ιστορίας με έρωτα, μυστήριο και πολλά ευτράπελα, καθώς τη ζωή μπορείς να τη δεις και με άλλο μάτι.

Πίσω από τις κάμερες

Το σενάριο υπογράφει η εξπέρ Βάνα Δημητρίου, τη σκηνοθεσία ο Ανδρέας Γεωργίου και την παραγωγή ο Κούλλης Νικολάου, το τρίδυμο που αποτέλεσε τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού! Μάλιστα, o Κούλλης Νικολάου θέλει να δώσει τα μέγιστα στη νέα συνεργασία με το κανάλι της Κάντζας, γι’ αυτό και δεν θα πρωταγωνιστήσει, αλλά θα οργανώνει τα πάντα πίσω από τις κάμερες.

«Ο Alpha μάς τίμησε με τη συνεργασία του και θέλουμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Δημιουργούμε δύο αμιγώς ελληνικές παραγωγές, οι οποίες δεν θα έχουν κανένα κυπριακό στοιχείο» μας είπε με ενθουσιασμό και συνέχισε: «Το “Κόκκινο νυφικό” είναι ένα εβδομαδιαίο σίριαλ με κωμικές πινελιές, το οποίο γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, και το μεγάλο ατού του είναι το πρωταγωνιστικό καστ». Και δεν έχει άδικο, καθώς στους βασικούς ρόλους βρίσκουμε ηθοποιούς που είχαμε να δούμε χρόνια στη μικρή οθόνη και τους οποίους έπεισε με τη συγγραφική πένα της η Βάνα Δημητρίου να επανέλθουν.

Ετσι, θα απολαύσουμε ξανά την Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία επιστρέφει τηλεοπτικά ύστερα από το σίριαλ του Mega «H ζωή της άλλης», το 2012, και τη γέννηση του γιου της. Σημαντικό ρόλο στη σειρά θα κρατήσει και η αξιόλογη Δανάη Σκιάδη, την οποία γνωρίσαμε στον ρόλο της Ζωής στη σειρά του Mega «Τέσσερις», το 2009. Επιτυχία για τη δημιουργική ομάδα της σειράς είναι και η συμμετοχή της Γιούλικας Σκαφιδά, η οποία ύστερα από τη μη πληρωμή της από τις σειρές του Mega «Το νησί» και «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» είχε πάρει την απόφαση να μη συμμετάσχει σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή. Οταν σιγουρεύτηκε, λοιπόν, ότι δεν διατρέχει τέτοιο κίνδυνο, έδωσε και πάλι το τηλεοπτικό «παρών». Στη σειρά θα δούμε, επίσης, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, τον Δημήτρη Κουρούμπαλη και τον Νίκο Πουρσανίδη.

Από το «Μπρούσκο», ο Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, την Ελένη Βαΐτσου, με την οποία, παρά τις φήμες, διατηρούν τις καλύτερες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, και τον σημαντικό Κύπριο ηθοποιό Γιώργο Ζένιο, τον οποίο θα απολαύσουμε στον ρόλο του παπα-Φώτη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...