Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τσουνάμι αλλαγών στον ΑΝΤ1

Στις 20.00 επιστρέφει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1 φέρνει τα πάνω κάτω στο κανάλι! H «Espresso» συνάντησε τον γενικό διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του σταθμού χθες το πρωί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, ο οποίος εν μέσω θέρους ανακοίνωσε πολλές και «καυτές» αλλαγές στο πρόγραμμα της νέας σεζόν, με πρώτη και σημαντικότερη την επιστροφή στις 20.00 του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου αλλά και την προβολή την Κυριακή το βράδυ ενός σόου στα πρότυπα του «Πολύ την Κυριακή»!

Στον χώρο του εστιατορίου της Στέγης μάς υποδέχτηκε ο διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού Κώστας Τσολάκης και στη συνέχεια ο Γιάννης Λάτσιος, σαν χείμαρρος, έκανε τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη! Σε ό,τι αφορά την αλλαγή στην ώρα του δελτίου ειδήσεων, ανέφερε ότι ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του καναλιού, ενώ για το σόου της Κυριακής είπε ότι ο τίτλος θα είναι «Sunday live» και θα περιλαμβάνει πολλή μουσική, χορό και φάρσες. Για το πρότζεκτ συζητούν με τον σταθμό το δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου! Ο Γιάννης Λάτσιος αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στα πρόσωπα του πάνελ του «Πρωινού» και μας επιβεβαίωσε ότι ακλόνητος στη θέση του παραμένει ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως και η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk» της, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς μάλλον θα είναι ο παρουσιαστής του «Still standing», του τηλεπαιχνιδιού που θα παίρνει τη σκυτάλη από το «Rouk Zouk».

Παιχνίδι επιβίωση

«Lead in» στο δελτίο των ειδήσεων θα δίνει η καθημερινή σειρά «Παρθένα Ζωή», ενώ στη βραδινή ζώνη θα παρακολουθούμε το χιλιανό σίριαλ «Separated», προσαρμοσμένο στα ελληνικά, με την υπογραφή του Βασίλη Θωμόπουλου. Ωστόσο, το πρόγραμμα που έκλεψε την παράσταση στη συνάντηση των ανθρώπων του ΑΝΤ1 με τους δημοσιογράφους ήταν, φυσικά, οι «Νομάδες», τα γυρίσματα του οποίου θα αρχίσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου στο Palawan των Φιλιππίνων, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πρεμιέρα του θα γίνει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 21.00, με 90άλεπτα επεισόδια. Η προβολή του θα είναι καθημερινή, από Δευτέρα ως Πέμπτη, και την Παρασκευή θα παρακολουθούμε την αποχώρηση του παίκτη. Το reality θα διαρκέσει τρεις μήνες, έως το τέλος Δεκεμβρίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα σε μία εβδομάδα που ξεκίνησε να προβάλλεται το τρέιλερ υποβλήθηκαν 15.000 αιτήσεις!

Οσον αφορά τη late night ζώνη του ΑΝΤ1, συνεχίζουν κανονικά -σε εβδομαδιαία βάση- οι «Ράδιο Αρβύλα» και ο Θέμος Αναστασιάδης. O Γιώργος Λιάγκας θα επιστρέψει με την εκπομπή σάτιρας «Late Night With GL…», ενώ και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα «ξαναχτυπήσει» με late night show, επιστρέφοντας από τις Φιλιππίνες. Τέλος, ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσε χθες πως ο ΑΝΤ1 δεν θα συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, καθώς οι συζητήσεις τους δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: 

Κάτι ψήνεται ανάμεσα σε Μενεγάκη και Μπαρμπαρίγου
Ανάμεσα στις ανακοινώσεις για τα νέα προγράμματα και τις ανανεώσεις των εκπομπών, έσκασε και η πληροφορία-βόμβα που θέλει την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...