Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Μπλεξίματα για την Τρουφάκου

Η ηθοποιός μιλά στην «Espresso» για τον νέο ρόλο της στη σειρά του Star «Ο άνδρας μου έχει οικογένεια»

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μας συστήθηκε ως Μυρτώ στη μαύρη κωμωδία του Mega «Κάτω Παρτάλι», τη λατρέψαμε ως Στέλλα στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy cool» και από Οκτώβριο θα βρίσκεται στο Star, στο νέο καθημερινό σίριαλ «Ο άνδρας μου έχει οικογένεια», στον ρόλο μιας δυναμικής τηλεοπτικής παραγωγού, της Αθηνάς.

Προς το παρόν, η Βασιλική Τρουφάκου ετοιμάζεται για την αυριανή της πρεμιέρα στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, με Τρυγαίο τον Τζίμη Πανούση και την ίδια στον ρόλο της Θεωρίας. Ενώ κάνει πρόβες στην Επίδαυρο, λοιπόν, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην «Espresso» τόσο για το θέατρο όσο και για την τηλεόραση.

kkato partali 1

Μεγάλη τιμή

«Βρίσκομαι σε έναν ιερό χώρο, που λειτουργεί με πολύ καθαρτικό τρόπο στην ψυχή τόσο των καλλιτεχνών όσο και των θεατών. Σε έναν χώρο που ταξιδεύει τη φαντασία σου και νιώθω, ακόμη μία φορά, μεγάλη τιμή που πατάω τα χώματά του και, μάλιστα, με ένα τόσο διαχρονικό έργο όσο η “Ειρήνη”» μας λέει ενθουσιασμένη και συνεχίζει με τα σχέδιά της: «Αυτές τις ημέρες έκλεισα και τη θεατρική μου δουλειά για τον χειμώνα, καθώς θα πάρω μέρος στην παράσταση “Ο Μισάνθρωπος” του Μολιέρου». 

Στη συνέχεια η κουβέντα μας πηγαίνει και στις τηλεοπτικές δουλειές της. «Πραγματικά, ήμουν πολύ τυχερή που πήρα μέρος στο “Daddy cool” του ANT1 και υποδύθηκα μια τόσο φωτεινή και καλόκαρδη ηρωίδα όσο η Στέλλα, έναν άνθρωπο-πρότυπο για την κοινωνία μας. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι» εξομολογείται και αποκαλύπτει τη νέα τηλεοπτική πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει.

«Από τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα μιας άλλης ιστορίας και εκεί θα έχω την ευκαιρία να δείξω στο τηλεοπτικό κοινό ένα άλλο πρόσωπο».

Η ταλαντούχα Βασιλική, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ρέινας Εσκενάζυ και του Κώστα Κιμούλη, θα ενσαρκώσει μια γυναίκα η οποία είναι ευτυχής που ο σύζυγός της δεν έχει οικογένεια!

«Η Αθηνά είναι μια σύγχρονη γυναίκα, η οποία έχει μια πολύ τρυφερή σχέση με τον άνδρα της. Η μοίρα τής κάνει το χατίρι και η ηρωίδα μου δεν έχει κανένα μπλέξιμο με το σόι του άνδρα της, καθώς αυτός είναι ορφανός. Για κακή της τύχη, όμως, ύστερα από μια μετακόμιση, ο σύζυγός της ανακαλύπτει, εντελώς τυχαία, ότι δίπλα στο διαμέρισμά τους ζουν οι βιολογικοί του γονείς» αποκαλύπτει η Βασιλική και συνεχίζει: «Τα πεθερικά θα εμφανιστούν και οι καλές προθέσεις του άνδρα της, να μη διαταραχτεί η σχέση τους, θα πάνε στο βρόντο, καθώς τα νέα μέλη της φαμίλιας του θα μπουν για τα καλά στο σπίτι τους και θα κάνουν και παρεμβάσεις». Η ηθοποιός, που αγαπά την τηλεόραση, ελπίζει τα κανάλια να συνεχίσουν να επενδύουν στην ελληνική μυθοπλασία, γιατί, όπως λέει χαρακτηριστικά: «Οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη να γελάνε και να κλαίνε στην γλώσσα τους, να ταυτίζονται με “καθαρούς” και ωραίους χαρακτήρες, που να έχουν αξίες και να βγάζουν αγάπη».

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...