Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η «βασίλισσα των πανηγυριών»

Η Χαρά Βέρρα οργώνει την ελληνική ύπαιθρο αφήνοντας πάντα το στίγμα της στη διασκέδαση

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Θα κάνω ζημιές» τραγούδησε η Χαρά Βέρρα και πράγματι, όπου εμφανίζεται, κάνει… ζημιές με το άνευ προηγουμένου κέφι που δημιουργεί! Δικαίως, λοιπόν, την αποκαλούν «βασίλισσα των πανηγυριών» κι εκείνη το απολαμβάνει!

Η Χαρά, η οποία οργώνει την ελληνική ύπαιθρο και όχι μόνο, αφήνοντας πάντα το ξεχωριστό στίγμα της στη διασκέδαση, είναι γόνος μιας πολύ γνωστής κι αγαπημένης οικογένειας καλλιτεχνών. Κόρη του τραγουδιστή Γιώργου Βέρρα και ανιψιά της θρυλικής Τασίας Βέρρα, μπήκε στο τραγούδι από μικρή.

Ο πατέρας της την έπαιρνε μαζί του στα πανηγύρια και σε ηλικία 17 ετών την ανέβασε στο πάλκο για να τραγουδήσει το «Λουλουδάκι του βουνού» και να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Μάλιστα, όπως εξομολογείται η ίδια, ο μπαμπάς της δεν ήθελε η κόρη του να ακολουθήσει το τραγούδι και την έστειλε να γίνει κομμώτρια. Ωστόσο, το 2000 ο συνθέτης Κώστας Πίτσος διέκρινε το ταλέντο της και τη συμπεριέλαβε στο σχήμα του, στο κέντρο Οραμα Πατρών, δίνοντάς της έτσι την ευκαιρία να ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της.

Το πρώτο της CD

Με τον παραγωγό Ανδρέα Σταματελάτο κυκλοφόρησαν πριν από κάποια χρόνια το πρώτο CD της και ακολούθησαν άλλες δύο δισκογραφικές δουλειές, μέσα από τις οποίες ξεχώρισαν τα τραγούδια «Υποπτα γυρνάς», «Δυο αγάπες, δυο ζημιές», «Χίλια τριαντάφυλλα» και φυσικά το «Θα κάνω ζημιές», που έγινε μεγάλη επιτυχία.

Επίσης έχει κάνει σουξέ και κομμάτια τα οποία στο παρελθόν ακούσαμε από άλλες τραγουδίστριες, όπως το «Μάδαγε τις μαργαρίτες», που πρωτοτραγούδησε η Μαρίνα Χάρου, και το «Στραβοτιμονιές», με πρώτη διδάξασα την Ελευθερία Χριστοπούλου. Αυτό το Σαββατοκύριακο η «Espresso» κυκλοφορεί με τη νέα δισκογραφική δουλειά της, που έχει τον τίτλο «Φωτιές», αλλά κι ακόμη ένα CD, το οποίο περιλαμβάνει μια ζωντανή ηχογράφηση της τραγουδίστριας με 28 χορευτικές επιτυχίες της. Τη μουσική των 11 καινούργιων τραγουδιών της υπογράφουν ο Κώστας Πίτσος, ο Σπύρος Κώττης, ο Μάκης Μπέκος, ο Γιώργος Σκρουτζ και τους στίχους η Ρούλα Βλάχου, ο Μάκης Μπέκος και η ίδια η Χαρά Βέρρα.

Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε εμφάνιση της τραγουδίστριας γίνεται χαμός! Ειδικά τις εποχές πριν από την οικονομική κρίση οι σαμπάνιες έρρεαν στις παραγγελιές που τραγουδούσε, ενώ αμέτρητα πανέρια με λουλούδια έπεφταν στα πόδια της.

«Σε κάθε εμφάνισή μου η προσέλευση του κόσμου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Είμαι πολύ χαρούμενη όταν με αποκαλούν “βασίλισσα του πανηγυριού”, είναι πολύ τιμητικό για μένα. Αλλωστε από τους γάμους και τα πανηγύρια ξεκίνησα και σε αυτά συνεχίζω και θα πηγαίνω πάντα» μας λέει. Σε ένα τέτοιο κλίμα ξέφρενης διασκέδασης φυσικό είναι να συμβούν και… παρατράγουδα από θερμόαιμους θαυμαστές. «Κάποιος θαμώνας, όταν τραγουδούσα την παραγγελιά του, εκστασιάστηκε τόσο πολύ που, χωρίς να το καταλάβει, μου πέταξε ένα τραπέζι στο κεφάλι και με τραυμάτισε. Πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα 12 ράμματα» αναφέρει και συνεχίζει: «Μπορώ να πω ότι φτηνά τη γλίτωσα, αν και μου έμεινε ένα σημάδι, για το οποίο ο Σταμάτης Γονίδης με συμβούλεψε να μην κάνω πλαστική και να το αφήσω για γοητεία».

Η Χαρά έχει τέσσερα αδέρφια, τον Αγγελο, την Ξένη, τον Αντώνη (μουσικός και αυτός, στα ντραμς, ο οποίος είναι πάντα δίπλα της στη δουλειά) και τον Σπύρο, που επίσης ακολουθεί τη δική του πορεία στο τραγούδι.

«Είμαι τυχερή στη ζωή μου που έχω τα αδέρφια μου και πολύ περήφανη γι’ αυτούς» υποστηρίζει, ενώ δεν κρύβει και τη μεγάλη αγάπη της στην οικογένειά της, στα δυο παιδιά της, την Κωνσταντίνα και τη Γεωργία, και την εγγονή της, τη μικρή Χαρούλα, που λατρεύει.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...