Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Το έπαθλο «Σοφία Βέμπο» στη Βανδή

Διάκριση από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης για την ερμηνεία της στο «Mamma Mia!»

Το ακούσαμε κι αυτό! Η Δέσποινα Βανδή θα βραβευτεί με το ειδικό έπαθλο που φέρει το όνομα της τραγουδίστριας της νίκης Σοφίας Βέμπο, και μάλιστα την απονομή θα κάνει ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού!

Ποιος να της το ’λεγε της Δέσποινας, όταν τραγουδούσε το «Τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου», ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα την τιμούσαν με βραβείο που φέρει όνομα βαρύ και που στο παρελθόν έχουν παραλάβει η Νινή Ζαχά, η Μαρινέλλα, η Βίκυ Λέανδρος και η Νάνα Μούσχουρη;

hersyrt 1Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, λοιπόν, δίνει φέτος στην τραγουδίστρια της ποπ – λαϊκής σκηνής το ειδικό έπαθλο -που θεσπίστηκε από τα Κορφιάτικα Βραβεία το 1992, με τη σύμφωνη γνώμη του συζύγου της Σοφίας Βέμπο Μίμη Τραϊφόρου-, έναν χρόνο μετά τη βράβευση, με το ίδιο τρόπαιο, της εδώ και πολλά χρόνια καλλιτεχνικής αντιπάλου της Αννας Βίσση.

Το βραβείο απονέμεται στη τραγουδίστρια με αφορμή την εμφάνισή της στο φημισμένο μιούζικαλ «Mamma Mia!» (σ.σ.: η ερμηνεία της σ’ αυτό υπήρξε ομολογουμένως εξαιρετική), όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τραγουδώντας τις ανεπανάληπτες επιτυχίες των «Abba» ως εγχώρια εκδοχή της Ντόνα.

«Ευχαριστώ πολύ την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης για την τιμή αυτή. Είναι μεγάλη μου χαρά να λαμβάνω το βραβείο αυτό. Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ πολύ» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή μετά την ανακοίνωση της επικείμενης βράβευσής της.

Τελετή

Η 36η απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20.00 μ.μ. στο ιστορικό Θέατρο Βέμπο και όλοι οι καλλιτέχνες που τιμώνται φέτος με τα ειδικά έπαθλα με επιστολή τους αποδέχτηκαν τη βράβευση και θα παραστούν στην τελετή για να παραλάβουν τα έπαθλα.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, βραβεύεται η Μάρω Κοντού με το «Νίκος Κούρκουλος» για την προσφορά της στο θέατρο. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο ο Αγγελος Αντωνόπουλος θα παραλάβει το βραβείο «Ελένη Παπαδάκη». Το Ειδικό Επαθλο «Κατίνα Παξινού» απονέμεται στην ηθοποιό Δέσποινα Μπεμπεδέλη για τον ερμηνεία της στο έργο «Φιλιώ Χαϊδεμένου».

Το Ειδικό Επαθλο «Αλέξης Μινωτής» απονέμεται στον σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνο για την προσφορά του στο θέατρο. Το Ειδικό Επαθλο «Ρένα Βλαχόπουλου» απονέμεται στην ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, επίσης για την προφορά της στο θέατρο, ενώ το Ειδικό Επαθλο «Αννα Καλούτα» απονέμεται στην ηθοποιό Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου για την ερμηνεία της στο έργο «Βρόμικες ιστορίες».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...