Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα Καραβάτου στον ΑΝΤ1 σε ρόλο «μπαλαντέρ»

Μπαλαντέρ η Κατερίνα Καραβάτου για τον ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού  τη βλέπουν σε πολλές και διαφορετικές θέσεις, από ριάλιτι μέχρι σόου, αλλά εκείνη θέλει μαγκαζίνο το 2026.

«Καταιγίδα» Κόνι Μεταξά

«Χείμαρρος» η Κόνι Μεταξά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο vidcast του Fipster, κατά κόσμον Φίλιππου Ιωάννου.

Ο γιος των Παύλου – Μαρί Σαντάλ ποζάρει με νέο λουκ στο...

Jetsetter και γαλαζοαίματος, με look μοντέλου και πολλές, όπως φαίνεται κατακτήσεις, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Ντε Γκρες κλέβει την παράσταση στα φλας των παπαράτσι.

«Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος «σκάει» τη βόμβα ότι ο Θεόφιλος είναι θεραπευμένος...

Πολλές οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Να...

Gay αναρχικοί vs ISIS

Μέλη ένοπλης οργάνωσης στη βόρεια Συρία πολεμούν τα «τέρατα» του Ισλάμ

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

«Αυτές οι αδερφές σκοτώνουν φασίστες». Με αυτό το σύνθημα στο πανό τους και με ροζ και μπλε μαντίλες στο κεφάλι τους, μέλη της ένοπλης οργάνωσης γκέι αναρχικών στη βόρεια Συρία κήρυξαν, σε συνεργασία με κουρδικές δυνάμεις, τον δικό τους πόλεμο ενάντια στο ομοφοβικό ISIS.

Ο Στρατός Γκέι Ανταρσίας και Απελευθέρωσης TQILA, που προφέρεται «τεκίλα», γνωστοποίησε την ίδρυσή του στις αρχές της εβδομάδας στη Ράκα, όπου τα μέλη του φωτογραφήθηκαν μεταξύ άλλων με τη σημαία-σύμβολο της κοινότητας των LGBT και με ένα ροζ πανό με ζωγραφισμένο ένα πολυβόλο. «Οι εικόνες ομοφυλόφιλων ανδρών που πετιούνται από ταράτσες και λιθοβολούνται μέχρι θανάτου ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε με σταυρωμένα χέρια.

Θέλουμε να σπάσουμε τη δυαρχία των φύλων και να προωθήσουμε τη γυναικεία επανάσταση, παράλληλα με μια ευρύτερη επανάσταση φύλων και σεξουαλικότητας» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, στο δελτίο Τύπου που ανάρτησαν στη σελίδα τους στο twitter για να συστηθούν στον κόσμο.

Τονίζουν, ωστόσο, ότι το μίσος για τους γκέι, τους τρανς και άλλα φυλοακαθόριστα άτομα δεν περιορίζεται στο ISIS, αλλά «είναι παρόν και μεταξύ συντηρητικών χριστιανών στη Δύση».

Περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με την οργάνωση δεν υπάρχουν, με τον εκπρόσωπο Τύπου της TQILA να δηλώνει στο «Newsweek» ότι δεν πρόκειται να προβούν σε περισσότερες αποκαλύψεις, για λόγους ασφαλείας.

Το ISIS έχει αναλάβει την ευθύνη πολλών δολοφονιών μελών της κοινότητας LGBT στο Ιράκ και στη Συρία, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα σχετικά βίντεο, καθώς επίσης και της τρομοκρατικής επίθεσης στο γκέι κλαμπ του Ορλάντο το 2016, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 49 ανθρώπους.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν





Μποζουκια Αθηνα