Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Aυλαία με διπλό (!) επεισόδιο

Ανατροπές και happy end στο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές»

Από τηΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 

«Οι Συμμαθητές», η σειρά που ξεκίνησε βασισμένη στο πολυβραβευμένο φορμάτ «Los Graduados» και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, ρίχνει αυλαία αύριο στις 20.00 στον ΑΝΤ1, ύστερα από τρία χρόνια.

Ωστόσο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό οι ανατροπές δεν θα σταματήσουν, καθώς οι «Συμμαθητές» έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο σημαντικές επιλογές τους, αλλά και με μεγάλες αλήθειες που θα ανατρέψουν τα πάντα. Ομως, το κοινό θα ζήσει και το happy end που τόσο πολύ ήθελε για τη Μαριλένα (Μαριάννα Τουμασάτου) και τον Ανδρέα (Μάριος Αθανασίου), για το οποίο έχει φροντίσει ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς. Ολες οι απαντήσεις που περιμέναμε, λοιπόν, έρχονται σε ένα συγκλονιστικό φινάλε! toymasatoy thomopoylos athanasioy

Με ένα διπλό επεισόδιο, οι αλήθειες αποκαλύπτονται και κανείς δεν ξέρει πού θα βρεθεί στο τέλος. Η Νίκη Λάμη, η οποία ξεχώρισε για τον ρόλο της Σεσίλια, μιλάει στην «Espresso» λίγο πριν από το φινάλε. «Η ηρωίδα μου ξεκαθαρίζει πια τη θέση των πραγμάτων και είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει, αλλά σε μια άλλη μορφή σχέσης. Ψάχνει να βρει τη μεγάλη της αγάπη, ωστόσο κρατάει και τους δεσμούς της με τον Γιώργο και τον Φρίντομ» αποκαλύπτει και συνεχίζει μιλώντας περισσότερο για τη Σεσίλια, που λάτρεψε. «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων στον Βασίλη Θωμόπουλο που μου έδωσε αυτόν τον ρόλο. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Τη Σεσίλια την αγάπησε ο κόσμος και περισσότερο τα παιδιά, που ήταν πιο εκδηλωτικά όταν με έβλεπαν στον δρόμο και έρχονταν να με αγκαλιάσουν. Ηταν ένας ρόλος με πολλές εναλλαγές και ομολογώ ότι θα μου λείψει».

Ομως, όπως σε κάθε «αποφοίτηση» είναι έντονα και ανάμεικτα τα συναισθήματα, έτσι και στο τελευταίο γύρισμα για τη σειρά με το που έκλεισαν οι κάμερες γιόρτασαν στο πλατό, μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης αλλά και πειραγμάτων. Ηθοποιοί, συντελεστές και παραγωγοί βρέθηκαν για τελευταία φορά στο πλατό και το διασκέδασαν με την καρδιά τους, ενώ ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι που αποτελούσαν μέρος αυτής της όμορφης τηλεοπτικής παρέας. «Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη.

Ωστόσο, παράλληλα με το πάρτι που γινόταν για τις ανάγκες του γυρίσματος, κάναμε κι εμείς το δικό μας αποχαιρετιστήριο» μας λέει η ηθοποιός. Η σειρά ολοκληρώνεται με τον γάμο της Μαριλένας, αλλά πριν από το happy end η αγωνία θα κορυφωθεί με τις σκηνές στις οποίες ο Ανδρέας προσπαθεί με τις κασέτες να ξαναθυμίσει στη Μαριλένα τον μεγάλο έρωτα που μοιράστηκαν και να διαλέξει αυτόν αντί για τον Δημήτρη (Κώστας Καζάκος).

Αυτό το καλοκαίρι, η Νίκη Λάμη εμφανίζεται στο θέατρο Αθηνά, στην παράσταση «Γιε μου, πού πας;», το οποίο παίζεται από Τετάρτη μέχρι Κυριακή.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...