Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα Καραβάτου στον ΑΝΤ1 σε ρόλο «μπαλαντέρ»

Μπαλαντέρ η Κατερίνα Καραβάτου για τον ΑΝΤ1. Τα στελέχη του καναλιού  τη βλέπουν σε πολλές και διαφορετικές θέσεις, από ριάλιτι μέχρι σόου, αλλά εκείνη θέλει μαγκαζίνο το 2026.

«Καταιγίδα» Κόνι Μεταξά

«Χείμαρρος» η Κόνι Μεταξά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο vidcast του Fipster, κατά κόσμον Φίλιππου Ιωάννου.

Ο γιος των Παύλου – Μαρί Σαντάλ ποζάρει με νέο λουκ στο...

Jetsetter και γαλαζοαίματος, με look μοντέλου και πολλές, όπως φαίνεται κατακτήσεις, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Ντε Γκρες κλέβει την παράσταση στα φλας των παπαράτσι.

«Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος «σκάει» τη βόμβα ότι ο Θεόφιλος είναι θεραπευμένος...

Πολλές οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς «Να...

O Ρόμπερτ Πάτινσον όταν πήγαινε σχολείο πουλούσε πορνοπεριοδικά

Την αποβολή του από το ακριβό ιδιωτικό του σχολείο αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Πάτινσον, λόγω των πορνοπεριοδικών που πουλούσε στους συμμαθητές του.

Την αποβολή του από το ακριβό ιδιωτικό του σχολείο αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Πάτινσον, λόγω των πορνοπεριοδικών που πουλούσε στους συμμαθητές του. Σε λεπτομέρειες της… αμαρτωλής δράσης του, που έδωσε ο 31χρονος σταρ στον Χάουαρντ Στερν, διευκρίνισε πως τα χρησιμοποιημένα περιοδικά τα έκλεβε από το τοπικό κέντρο διανομής Τύπου. «Κανείς δεν ήξερε τι να τα κάνει, οπότε… Περνούσα και έπαιρνα συνήθως ένα ή δύο, τα έβαζα στη σχολική μου τσάντα, τα πουλούσα κι έβγαζα πολλά χρήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Σύντομα, όμως, τον έκαναν τσακωτό. Ο υπάλληλος του καταστήματος τον πήρε χαμπάρι, εκείνος έκανε τον ανήξερο, όμως «δεν είχε κλείσει το τσάντα μου. Ο τύπος βγάζει όλα τα πορνοπεριοδικά έξω. Στεκόμουν ταπεινωμένος σαν να εκλιπαρούσα “μην καλέστε τους μπάτσους, καλέστε τους γονείς μου”».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει η τσάντα που κρατούσε

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν





Μποζουκια Αθηνα