Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Chryssanthemis: «Ταξίδι στο όνειρο» με μικρόφωνο

«Με φτιάχνει» να έχω αξιόλογους συνεργάτες και να τραγουδάω τη μουσική που με εκφράζει

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα μοντέρνο τραγούδι στο πρόγραμμα «Popular Music Vocals Performance» του London College of Music και Φιλολογία – Παιδοψυχολογία στο Τμήμα ΦΠΨ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εδώ και εννέα χρόνια δραστηριοποιούμαι στην εκπαίδευση ως καθηγήτρια Φωνητικής και έχω ιδρύσει τις μουσικές σχολές Modern Music Arts και τα επαγγελματικά στούντιο Recording & Mastering Studios, Modern Music Studios.

Η πρώτη επαφή με τον χώρο έγινε στην ουσία το 2012, όταν άνοιξα τις συναυλίες της Φινλανδής λυρικής σοπράνο Tarja Turunen στην Ευρώπη. Ηταν πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία ζωής!

Ο άνθρωπος που με ενέπνευσε να ασχοληθώ με το τραγούδι ήταν η… Barbra Streisand! Φυσικά δεν τη γνώριζα προσωπικά. Υπάρχει, όμως, μεγαλύτερο κίνητρο από την ίδια τη μουσική;

Το όνομά μου ακούστηκε όταν κυκλοφόρησε το δεύτερο single μου με τίτλο «Ολα ξένα», το οποίο διακρίθηκε δύο φορές στο Mad Hits Top10.

Η πιο πρόσφατη δουλειά μου είναι το νέο μου καλοκαιρινό κομμάτι «Ταξίδι στ’ όνειρο», που κυκλοφόρησε στα μέσα Ιουλίου από την Panik Records. Αυτό το βιντεοκλίπ έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία γιατί, εκτός του ότι τα γυρίσματα έχουν γίνει στα Modern Music Arts και παίζουν και τα δυο σκυλάκια μου (ο Prince και ο Rocky), συμμετέχουν και οι μαθητές μου. Μάλιστα, πρωταγωνίστρια είναι η μαθήτριά μου Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου.

Τρόμαξα όταν έμαθα ότι θα εμφανιστώ και θα τραγουδήσω στην εκπομπή της Ρούλας Κορομήλα «Bravo Roula», ενώ είχα πάθει έγκαυμα στις φωνητικές χορδές! Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα γιατί, ενώ ήταν τιμή να εμφανιστώ σε μια τέτοια εκπομπή, από την άλλη βρισκόμουν στην έκτη μέρα της θεραπείας από τις τριάντα που είχα, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να κάνω και πολλά. Είμαι υπερήφανη, όμως, για το πώς το διαχειρίστηκα. Αν και το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και δεν μου είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν, σήμερα το βλέπω θετικά, αφού όλα είναι μια εμπειρία από την οποία μαθαίνεις.

f2 0

Συγκινήθηκα όταν ο σκηνοθέτης μου Γιάννης Παπαδάκος μού έδειξε το τέλος του βιντεοκλίπ μου «Ολα ξένα», όπου είχα τη χαρά να συμμετάσχουν ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Νάντια Μαργαρίτη. Δείτε το και θα καταλάβετε!

Από τον επίσημο Τύπο όλα τα σχόλια μέχρι στιγμής είναι θετικά κι αυτό είναι κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν θεωρήσουμε κριτική τα σχόλια κάτω από τα videos μου στο YouTube, τότε θα αναφέρω ένα από αυτά που γράφτηκαν στο κλιπ του κομματιού «Ταξίδι στ’ όνειρο» κι έλεγε πως μοιάζω με Barbie! Ισως να φταίει το ροζ φόρεμα στα τελευταία πλάνα!

Στη δουλειά μου με «φτιάχνει» να έχω αξιόλογους συνεργάτες και να τραγουδάω τη μουσική που με εκφράζει. Με «χαλάει» να μην έχω πρόγραμμα! Χωρίς πρόγραμμα δεν μπορώ να λειτουργήσω.

Το επόμενο project που δουλεύω είναι το νέο μου single, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, και η προετοιμασία για τις live εμφανίσεις μου.

Χαλαρώνω παίζοντας με τα σκυλάκια μου, τον Prince και τον Rocky!

Η θέση του έρωτα στη ζωή μου είναι σημαντική. Πολλές φορές λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, κυρίως όταν έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο να μας στηρίζει σε ό,τι κάνουμε.

Το μεγάλο μου όνειρο είναι να κάνω αυτό που αγαπώ -να τραγουδώ- με τον τρόπο που με εκφράζει και να προσφέρω μέσα απ’ αυτό στον κόσμο το καλύτερο που μπορώ.

*Η Chryssanthemis είναι τραγουδίστρια και καθηγήτρια Φωνητικής

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...