Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Ξένοι κροίσοι «τα έσπασαν» μέχρι τα ξημερώματα για χάρη του Ρέμου

Το ρεκόρ εισπράξεων, τα πυροτεχνήματα και τα πρώτα τραπέζια πίστα στο live Ρέμου – Ραματζότι στο νησί των ανέμων

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Τα νούμερα για τους… κοινούς θνητούς ζαλίζουν! Και δεν είναι μόνο τα λίτρα σαμπάνια που έρεαν στο Nammos της Ψαρούς για χάρη του Αντώνη Ρέμου ή το κόστος ανά άτομο για την πολυαναμενόμενη συναυλία στο νησί 4rfewrgfvτων ανέμων! Η απόβαση ξένων κροίσων στο glam bar restaurant «βοήθησε» να σπάσουν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ, με τον παροξυσμό της σπατάλης να εκτοξεύεται!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι εισπράξεις σε τζίρο έφτασαν τα 1.600.000 ευρώ. Εσπασε έτσι το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειωθεί το 2014, όταν ο Ελληνας τραγουδιστής είχε μοιραστεί την πλωτή εξέδρα του χλιδάτου bar restaurant με τον Χούλιο Ιγκλέσιας. Από αυτό το αστρονομικό ποσό στα δημόσια ταμεία μπήκαν 385.000 ευρώ από την απόδοση ΦΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ήταν από τις 22.30 έως τις 08.30 στον χώρο της συναυλίας.

Το live λοιπόν του Αντώνη Ρέμου με τον Ερος Ραματζότι τα είχε όλα: Λιβανέζους, Τούρκους και Αραβες κροίσους να τα σπάνε στα πρώτα τραπέζια, όπου για κάθε άτομο το κόστος ήταν 1.500 ευρώ, καλλίγραμμες νεαρές να λικνίζονται μέχρι τα ξημερώματα, πυροτεχνήματα και αμείωτο κέφι! Αλλωστε, όσοι βρέθηκαν εκεί δεν είχαν σκοτούρες για τον ΕΝΦΙΑ, την πληρωμή φόρων και όλα τα συναφή! Το μόνο ίσως που κάποιους απασχολούσε ήταν ο χρόνος αναμονής για να καθίσουν στα τραπέζια τους, αφού οι περισσότεροι ήταν στην… ουρά για πάνω από μισή ώρα. Στο κεντρικό τραπέζι του Nammos κάθισε η οικογένεια του Συρολιβανέζου πλοιοκτήτη Ριάντ Ζέιν, ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρίας Naftomar, με την οποία ο Αντώνης Ρέμος συνδέεται φιλικά εδώ και πολλά χρόνια. Ενα από τα highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Ελληνας καλλιτέχνης αφιέρωσε το τραγούδι «Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς» στην Ταμάρα Ζέιν, όπως είχε κάνει και το 2015, που είχε τραγουδήσει στον λαμπερό γάμο της με τον Λεωνίδα Φωτεινόπουλο, στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης.

Μισή ώρα αναμονή

Συνολικά υπολογίζεται πως πάνω από 1.300 άτομα πέρασαν την κεντρική είσοδο του μαγαζιού, με την αναμονή για τους περισσότερους να αγγίζει τουλάχιστον τη μισή ώρα. Γεμάτα και τα τραπέζια των 1.000 ευρώ ανά άτομο, όπως και τα πιο πίσω, που έφταναν τα 5.000 και τα 3.000 ευρώ ανά παρέα. Πολλά εισιτήρια κόπηκαν και για όλους εκείνους που ήθελαν να απολαύσουν τη συναυλία από το μπαρ, οι οποίοι πλήρωσαν 100 ευρώ την είσοδο με ένα ποτό και στη συνέχεια 25 ευρώ για κάθε επόμενο.

rfve54tv5

Το πρόγραμμα της χλιδάτης συναυλίας άνοιξε ο Ερος Ραματζότι, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή λίγο πριν από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αφού καλωσόρισε στα ελληνικά το κοινό, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως έκανε και στην κοινή εμφάνισή του με τον Αντώνη Ρέμο, όταν τραγούδησαν το «Piu Bella Cosa».

rfrwe

Το σκηνικό όμως άλλαξε όταν στη σκηνή εμφανίστηκε με το τραγούδι «Ολος δικός σου» ο Αντώνης Ρέμος, εν μέσω χιλιάδων πυροτεχνημάτων, που μετέτρεψαν τη νύχτα σε μέρα στην παραλία της Ψαρούς. Την εμφάνισή του είχε επιμεληθεί η σύντροφός του Υβόννη Μπόσνιακ, που ήταν φυσικά παρούσα. Ο Ελληνας καλλιτέχνης καλησπέρισε το κοινό στα λιβανέζικα, στα τουρκικά, στα αγγλικά και βέβαια στα ελληνικά, ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως κι έγινε. Και του χρόνου με υγεία, λοιπόν!

rfwesrgfv 5

rfwesrgfv 1

rfwesrgfv 9

Οι Ελληνες celebrities που διασκέδασαν στην Ψαρού

Ο μοναδικός Ελληνας που εντοπίστηκε μαζί με την παρέα του να κάθεται πάνω στο κύμα ήταν ο επιχειρηματίας Σέρος Μύρτας, που δεν απουσιάζει ποτέ από τη συγκεκριμένη συναυλία. Αυτό μαρτυρούν και πολλά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στα social media Ελληνες celebrities, οι οποίοι βρέθηκαν να ξεφαντώνουν μέσα στο κύμα μέχρι το πρωί. Ανάμεσά τους ο Κώστας Πηλαδάκης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Τσακίρη, ο «Μr Zagori» Βασίλης Χήτος με τη σύντροφό του Καρολίνα Ντε Σόουζα και την τραγουδίστρια Ζοζεφίν Βέντελ, η Μπάρμπαρα Δανελιάν της γνωστής οικογένειας των διαμαντιών, ο νεαρός εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου με τη σύντροφό του Παολίνα Διαμαντούλη, η Νατάσα Καλογρίδη, η Στέλλα Δημητρίου και η Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 

offer

rfwesrgfv 4

4r4f

rfwesrgfv 2

rfwesrgfv 7

rfwesrgfv 8

rfwesrgfv 6

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...