Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Νon stop party

Η διπλή συλλογή «Μύκονος 18» με τη σφραγίδα του Ηζυ Κουτιέλ στα «decks» της «Espresso»!Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Για τη νέα γενιά είναι εκείνος που έφερε στην ελληνική αγορά «Το πουλάκι Τσίου», αλλά και τους 4rfvefd 2J Balvin και Willy William, οι οποίοι κάνουν ρεκόρ views με τις επιτυχίες τους. Για τους παλαιότερους είναι η φωνή που έχει συνδεθεί με πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες, με κυριότερη «Το μεγάλο παζάρι», που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ηζυ Κουτιέλ είναι πολλά πράγματα, μα πάνω απ’ όλα λάτρης και καλός γνώστης της μουσικής. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρία του, η Planetworks, ανήκει στις πιο επιτυχημένες ακόμη και σήμερα, που η μουσική βιομηχανία διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση της.
Ποιος είναι όμως ο Mr Κουτιέλ; Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Με τη μουσική ασχολήθηκε προτού ακόμη τελειώσει το σχολείο.

«Ημουν dj σε σχολικά πάρτι και σε καλοκαιρινά clubs από το 1983 και μετά. Κάποια στιγμή ηχογραφούσα στο σπίτι κασέτες, τις οποίες μου ζητούσαν φίλοι και τις εμπορευόμουν παράνομα» αναφέρει στην «Espresso» ο πολυπράγμων Ηζυ και συνεχίζει: «Αυτό το “παράνομα” έγινε κάποια στιγμή νόμιμο. Εδώ και 22 χρόνια έχω την Planetworks, από την οποία έχουν κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες, οι οποίες έχουν γίνει χρυσές και πλατινένιες, με επιτυχίες στα clubs και τα ραδιόφωνα».

4rfvefd 1Τη σφραγίδα του φέρουν και οι μουσικές συλλογές της Μυκόνου, που φέτος «ενηλικιώνονται»! Το «Μύκονος 18», μια υπέροχη διπλή συλλογή, με τις επιτυχίες που ακούγονται στα beach bars του νησιού τη μέρα στο ένα cd και με κομμάτια που ακούγονται στα clubs του νησιού στο δεύτερο, θα κυκλοφορήσει με την «Espresso» του επόμενου Σαββατοκύριακου, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Σχεδόν κάθε χρόνο το πάρτι για την παρουσίαση της συλλογής «Μύκονος» φιλοξενείται στο Super Paradise κι αυτό θα γίνει και φέτος, το επόμενο Σάββατο, τη μέρα δηλαδή που κυκλοφορεί η συλλογή μαζί με την «Espresso Σαββατοκύριακο» της 5ης Αυγούστου. Το γεγονός ότι όλες οι συλλογές του έχουν αναφορά στο νησί των ανέμων δεν είναι τυχαίο.

Μοναδικές εμπειρίες

«Η σχέση μου με τη Μύκονο αρχίζει από το 1985, όταν πρωτοπήγα. Θα μπορούσε να είναι το νησί μου. Το αγαπάω πάρα πολύ! Εχω ζήσει μοναδικές εμπειρίες όλα αυτά τα χρόνια. Τι να πρωτοθυμηθώ; Το MTV Ευρώπης, τα γυρίσματα βιντεοκλίπ που έχουν παίξει στο εξωτερικό, τα fashion shows με τον Λάκη Γαβαλά… Εχω κυκλοφορήσει διάφορες συλλογές σε συνεργασία με τα μαγαζιά του νησιού αλλά και επιτυχημένους djs» αναφέρει. Οπως προσθέτει μάλιστα, τις μουσικές συλλογές του τις άκουγαν οι ξένοι και, όταν επέστρεφαν στη χώρα τους, τις ζητούσαν, με αποτέλεσμα να γίνονται επιτυχίες και σε άλλες χώρες.

Ο Ηζυ διαθέτει πολύ μεγάλη πείρα και στο ραδιόφωνο, υπηρετώντας το από διευθυντικές θέσεις, ενώ έχει συνδέσει το όνομά του και με την τηλεόραση, καθώς αποτελεί την πιο γνώριμη φωνή του τηλεπαιχνιδιού «Το μεγάλο παζάρι». Εχει δουλέψει στα voice over όλων των «Παζαριών» από την πρώτη ημέρα προβολής τους στο Mega με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο έως και τη φετινή σεζόν, που μόλις ολοκληρώθηκε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στον Σκάι. «Ημουν ο μόνος από την παλιά φρουρά. Μου ζητήθηκε και είπα “γιατί όχι;” Ημουν ο εκφωνητής και στα 100 επεισόδια» λέει χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...