Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ο… τυφώνας Σκαραμούτσι!

«Εφαγε» τον προϊστάμενο του Λευκού Οίκου, ενώ η έγκυος σύζυγός του έκανε αίτηση διαζυγίου

«Εφαγε» τον προϊστάμενο του Λευκού Οίκου, ενώ η έγκυος σύζυγός του έκανε αίτηση διαζυγίου

O νέος διευθυντής Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου έχει καταφέρει να μην ασχολείται κανείς με την πολιτική της κυβέρνησης Τραμπ, αφού ο ίδιος έχει κλέψει την παράσταση.

Μέσα σε μία εβδομάδα ο Αντονι Σκαραμούτσι «έφαγε» τον ομογενή προϊστάμενο του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, τον οποίο λίγο νωρίτερα είχε «στολίσει» με αισχρότητες σε δημοσιογράφο, και είδε την προσωπική ζωή του να γίνεται λαϊκό ανάγνωσμα, το οποίο έχει μάλιστα και ιδιαίτερα σκαμπρόζικες λεπτομέρειες.

2 364

Σύμφωνα με αποκαλύψεις της «New York Daily News», η γυναίκα του Σκαραμούτσι δεν δίστασε να κάνει αίτηση διαζυγίου, ενώ ήταν εννέα μηνών έγκυος! Η 38χρονη Ντέιντρε Μπολ, που γέννησε τον Τζέιμς την περασμένη Δευτέρα, επιβεβαίωσε τα νέα μέσω της δικηγόρου της Τζιλ Στόουν. Η τελευταία, πάντως, διέψευσε ότι ο λόγος του διαζυγίου ήταν οι πολιτικές φιλοδοξίες του Σκαραμούτσι και το πάθος με το οποίο στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ. Αρνήθηκε, ωστόσο, να δώσει περισσότερα στοιχεία, καθώς «η Ντέιντρε δεν θα κάνει αυτήν την ιστορία τσίρκο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της η Page Six, έως την Παρασκευή, δηλαδή τέσσερις μέρες μετά τη γέννηση του μωρού, ο 53χρονος υπεύθυνος επικοινωνίας του Λευκού Οίκου δεν είχε δει από κοντά τον γιο του. «Οταν γεννήθηκε ο Τζέιμς, έστειλε ένα SMS που έγραφε “Συγχαρητήρια, θα προσεύχομαι για το παιδί μας”» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή που δεν κατονομάζεται. «Υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα σε αυτόν, τη μητέρα του και τους δικηγόρους για να πάει ο Αντονι στο νοσοκομείο, αλλά, δυστυχώς, ο τοκετός έγινε ξαφνικά» προσθέτει.

Η πλευρά του Σκαραμούτσι τονίζει ότι το ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και πέντε έξι μήνες και ότι δεν υπήρξε τρίτο άτομο. Στην πλευρά της Ντέιντρε, ωστόσο, φαίνεται να επικρατεί πολύ μεγαλύτερη ένταση. Το μωρό, που γεννήθηκε δύο εβδομάδες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, μπήκε στη μονάδα πρόωρων νεογνών και η πρώην σύζυγος του Σκαραμούτσι φέρεται ότι είναι έξαλλη μαζί του. «Ο Αντονι τής λέει ότι δεν είναι και τόσο έξυπνη και ότι αυτός της πέφτει πολύς» αναφέρει πηγή στην Page Six.

Και follower σε γκέι πορνοστάρskaramoutsi 708

Εκτός από τη διαχείριση της προσωπικής του ζωής, ανοιχτή σε ποικίλης φύσης σχόλια είναι και η διαχείριση που κάνει ο Σκαραμούτσι στον λογαριασμό του στο twitter, στο οποίο εμφανίζεται να είναι follower του γκέι πορνοστάρ Μπλέικ Μίτσελ που τροφοδοτεί το κοινό του συχνά πυκνά με «ιδιαίτερα καυτό σεξουαλικό υλικό», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Los Angeles Blade.

O δε Mίτσελ, όταν είδε ότι απέκτησε τόσο επιφανή follower, δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβασε screenshot που το αποδεικνύει, ωστόσο φρόντισε να προσθέσει σε συνέντευξή του ότι δεν τον έκανε κι αυτός follow, γιατί διανύει φάση που δεν θέλει να αποσπάται η προσοχή του από την πολιτική…

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...