Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η… εισβολή της Frau Δραγούμη

Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου» και εξηγεί γιατί επιστρέφει στα πλατό

Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου» και εξηγεί γιατί επιστρέφει στα πλατό

Από την
Τεριάννα Παππά

Η Ναταλία Δραγούμη επιστρέφει στην τηλεόραση… αλά γερμανικά! Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε διάφορες παραγωγές, πλην όμως με άλλες ιδιότητες (χόρεψε στο «Dancing with the stars» το 2011 και μαγείρεψε στο «Μαμ» το 2014), «εισβάλλει» από τον Οκτώβριο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου» για να φέρει μπερδέματα στους ήρωες που ήδη υπάρχουν, αλλά και στα νέα πρόσωπα, τα οποία θα την ακολουθήσουν στο ανανεωμένο καστ.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μένη Σουλτς, η οποία δεν είναι άλλη από την Ελληνογερμανίδα ιδιοκτήτρια της εταιρίας Nermax, η οποία καταφτάνει στην Ελλάδα με άγριες διαθέσεις και φέρνει τα πάνω κάτω τόσο στη «Sofo Express» όσο και στην οικογένεια Σοφοκλέους.

Τα γυρίσματα

«Δεν μπορώ να πω και πολλά αυτή τη στιγμή για την εξέλιξη στην υπόθεση του σίριαλ και τον ρόλο μου. Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι θα ξεκινήσω γυρίσματα στις 21 Αυγούστου και ότι η ηρωίδα μου είναι το μεγάλο αφεντικό που έρχεται να αγοράσει την εταιρία Sofo» λέει η Νατάλια Δραγούμη στην «Espresso» και προσθέτει: «Η Μένη έχει κάποια δικά της, προσωπικά θέματα και εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό με τους υπόλοιπους ήρωες που ήδη ξέρετε, αλλά όχι μόνο». Η ίδια, πάντως, παραδέχεται πως πρόκειται για έναν εντελώς κόντρα -σε σχέση με τον χαρακτήρα της- ρόλο αλλά και διαφορετικό απ’ όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα. «Πρόκειται για μια σκληροπυρηνική γυναίκα» τονίζει και δηλώνει ενθουσιασμένη που της δίνεται η ευκαιρία να ενσαρκώσει μια τέτοια ηρωίδα στην τηλεόραση.

4763 natalia dragoymi 080520171

Η Ναταλία είχε αρκετές προτάσεις αυτή τη σεζόν, ωστόσο ξεχώρισε αμέσως τη συμμετοχή στο σίριαλ του Alpha κι έδωσε τα χέρια με την παραγωγή. «Είναι μια πολύ καλή σειρά και τη διάλεξα ανάμεσα στις άλλες προτάσεις που είχα πολύ συνειδητά, είναι καλή τηλεόραση το “Ελα στη θέση μου”» λέει και συνεχίζει:

«Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, αλλά είμαι ενημερωμένη για το τι προβάλλεται στη μικρή οθόνη. Μάλιστα, με την παραγωγή του εν λόγω σίριαλ είχαμε μιλήσει και πέρσι. Και να που τελικά βρέθηκε η κατάλληλη χρονική στιγμή για να συνεργαστούμε»!
Αυτόν τον καιρό η Ναταλία Δραγούμη κάνει περιοδεία με τη θεατρική υπερπαραγωγή «Αλέξης Ζορμπάς», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γρηγόρης Βαλτινός: «Η παράσταση θα έρθει από τα μέσα Οκτωβρίου στο Θέατρο Βέμπο και θα παίζεται για όλη τη σεζόν στην Αθήνα. Το έργο γνωρίζει μέχρι στιγμής μεγάλη επιτυχία, όπου και αν παίζουμε. Εκτός από την υπόθεση του “Ζορμπά”, που είναι γνωστή, μου αρέσει ιδιαίτερα η μουσική και ο χορός στην εν λόγω παράσταση, αφού προκαλούν δέος στους Ελληνες» δηλώνει και κλείνοντας πετάει τη… βόμβα της , λέγοντας πως έχει δεχτεί άλλη μια τηλεοπτική πρόταση, η οποία όμως δεν έχει σχέση με την υποκριτική. Η ίδια δεν αποκαλύπτει περισσότερα, αλλά διαψεύδει πως πρόκειται για εκπομπή μαγειρικής, όπως είχε ακουστεί το τελευταίο διάστημα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...