Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Που χάθηκε ο Στέργιος Νένες

Ο ρόλος στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», τα καρτούν και η μεγάλη αγάπη για τα σκυλάκια του
Είναι εκπαιδευτής σε ακαδημία με μοτοσικλέτες, δηλώνει fan του Ρόσι και έχει μαθητή τον Σεϊταρίδη

Από την
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ηταν ο ερωτικός στόχος της Ματίνας Μανταρινάκη -τον οποίο και παντρεύτηκε στο φινάλε- και ο μπάρμαν που κάλυπτε την Ελένη Βλαχάκη και την «γκαρσόνα βου» όταν έκαναν κοπάνες από το μαγαζί. Μονίμως έψαχνε τρόπους να εξοφλήσει τα γραμμάτια της Harley και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός τον αποκαλούσε «οινοχόο».

Ο Νικόλας της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» κράτησε μόνο ένα πράγμα από εκείνα τα χρόνια, την αγάπη του για τις μηχανές, και μάλιστα την έκανε επάγγελμα. Σήμερα ο Στέργιος Νένες είναι εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha, όπου διδάσκει σε μικρά και μεγάλα παιδιά.
Ο Στέργιος γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1972 στην Καβάλα και ανάμεσα στις νεανικές ανησυχίες του ήταν και η υποκριτική. Ηρθε στην Αθήνα, λοιπόν, για να κυνηγήσει το όνειρό του και γράφτηκε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ιασμος, του αείμνηστου Βασίλη Διαμαντόπουλου. Η πρώτη του επίσημη εμφάνιση έγινε το 1995 στην παράσταση «Τρωάδες» και έναν χρόνο μετά έκανε και το τηλεοπτικό ντεμπούτο του. Επαιξε στα σίριαλ «Το καρέ της ντάμας» του Mega και «Cheek to cheek» του ΑΝΤ1. Η παρουσία του έπεσε στην αντίληψη των κατάλληλων ανθρώπων και έτσι το 1998 μπήκε στο καστ του σίριαλ που έμελλε να αλλάξει τα τηλεοπτικά μεσημέρια των τηλεθεατών για πολλά χρόνια. Ο Στέργιος έγινε μπάρμαν για τις ανάγκες της παραγωγής «Κωνσταντίνου και Ελένης», και για δύο χρόνια αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες της μικρής οθόνης.

«Το καστ ήταν και παρεάκι»

«Το ‘‘Κωνσταντίνου και Ελένης” συνεχίζει γιατί κάνει νούμερα. Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτό που έχει συμβεί. Διασκεδάζαμε πολύ τότε και δεν περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία και ότι θα άντεχε στον χρόνο… Δεν το σκεφτόμασταν» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέργιος Νένες και συμπλήρωσε: «Πήγαινε καλά, αλλά δεν ήταν ποτέ πρώτο, γιατί έπαιζε απέναντι από τους ‘‘Δυο Ξένους”, που ήταν η μεγάλη επιτυχία εκείνων των δύο χρόνων». Με την Ελένη Ράντου και τη Μαρία Λεκάκη μοιράζονταν τις περισσότερες σκηνές, ενώ οι καλές σχέσεις του με όλους τους συμπρωταγωνιστές του έβγαιναν και στο γυαλί. Μάλιστα, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι το καστ ήταν και παρεάκι. «Τότε ήταν και η περίοδος που έγινε ο σεισμός στην Αθήνα και εγώ δεν πήγα να κοιμηθώ με τη μαμά μου, πήγαμε όλοι και κοιμηθήκαμε στο σπίτι της Λεκάκη, επειδή έμενε μόνη της και φοβόταν. Ημασταν παρέα, κάναμε μαζί διακοπές. Είχαμε δέσει και περνάγαμε τον χρόνο μας μαζί, και είμαστε ακόμη πολύ αγαπημένοι, παρά το γεγονός ότι δεν βλεπόμαστε συχνά πια. Εχουμε διατηρήσει επαφές και είναι πολύ στενές» θα αποκαλύψει ο ίδιος χρόνια μετά σε τηλεοπτική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Παρότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, ο Στέργιος δεν υπήρξε λάτρης της δημοσιότητας. Μετά το τέλος του δημοφιλούς σίριαλ ακολούθησαν και άλλες παραγωγές: «Κρεσέντο», «Το πάτωμα», «Είσαι πολύ αλήτης τελικά», «Για την Αννα», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», ενώ δάνεισε τη φωνή του στα ελληνικά καρτούν «Πλάτωνας και Πανδώρα, τα φραουλόπουλα».

Τρέχει σε αγώνες

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια και έως το 2008 ο ηθοποιός έδινε το «παρών» και στο θέατρο, όπου συνεργάστηκε μέχρι και με το Εθνικό. Η κινηματογραφική παρουσία του εντοπίζεται σε πέντε παραγωγές, μεταξύ των οποίων το «Black out» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη και η «Διακριτική γοητεία των αρσενικών» της Ολγας Μαλέα.

13767222 1228236303894359 134276667389087345 o

Από το 2008 και έπειτα το ψηλόλιγνο παιδί χάνεται από τη δημοσιότητα, διακριτικά, αφού αποφασίζει να αφοσιωθεί στην άλλη μεγάλη του αγάπη, τις μηχανές. Την ίδια χρονιά αρχίζει να τρέχει σε αγώνες. Η πίστα στα Μέγαρα γίνεται το δεύτερο σπίτι του. Παίρνει μέρος σε διοργανώσεις από την Αθήνα έως τις Σέρρες, δηλώνει fan του Βαλεντίνο Ρόσι και έρχεται η στιγμή που νιώθει ότι θέλει να μεταδώσει την αγάπη του για τα δίκυκλα μεγάλου κυβισμού και σε άλλους ανθρώπους. Ετσι γίνεται εκπαιδευτής, διδάσκοντας τα μυστικά των μηχανών σε όποιον φιλοδοξεί να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα.

Μεταξύ εκείνων που εμπιστεύονται τον Στέργιο είναι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος μάλιστα «αποκάλυψε» τη συνεργασία τους μέσα από το Instagram, αναρτώντας φωτογραφία τους στην πίστα των Μεγάρων. «Τέλος το μάθημα για σήμερα με τον δάσκαλο Στέργιο Νένε» έγραψε τότε στη λεζάντα το πρώην δεξί μπακ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Στέργιος δεν μένει εκεί. Αναλαμβάνει να μυήσει στον κόσμο της μοτοσικλέτας λιλιπούτειους αναβάτες. Τα τελευταία χρόνια είναι επικεφαλής της Yamaha Junior Academy, με τα πιτσιρίκια που συμμετέχουν να μη χάνουν μάθημα.

Οσο για την προσωπική του ζωή; Φροντίζει να την κρατάει μόνο για εκείνον, όπως έκανε ανέκαθεν. Οι μόνες αγάπες του που δεν… κρύβει είναι τα δύο σκυλιά του Γκρίζλι και Λουκουμάς, τα οποία πρωταγωνιστούν σε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...