Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Ποιος θα τραγουδάει πού και με ποιον τον χειμώνα

Συνεργασίες – έκπληξη στα νυχτερινά κέντρα τη νέα σεζόν

Ο χάρτης της νυχτερινής διασκέδασης για τη νέα χειμερινή σεζόν διαμορφώνεται με πυρετώδεις ρυθμούς, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό του το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει»!

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Συνεργασίες-έκπληξη, σχήματα-φωτιά και ένα φιλόδοξο comeback συνθέτουν το παζλ του αθηναϊκού nightlife, ενώ ο στόχος των επιχειρηματιών παραμένει κοινός: να γεμίζουν τα μαγαζιά τους, τουλάχιστον Παρασκευές και Σάββατα. Η «Espresso» έψαξε, έμαθε και σας μεταφέρει τις συνεργασίες που «μαγειρεύονται» και εκείνες που έχουν σφραγιστεί με συμφωνία.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Κυριαζή στο Romeo, ο οποίος θα αφήσει για λίγο το καταφύγιό του στην Αίγινα -και το ψάρεμα που τόσο αγαπά- και θα πιάσει ξανά μικρόφωνο. Μαζί τους θα είναι και η Χριστίνα Σάλτη. Ο Νίκος Μακρόπουλος θα συμπράξει με την Αμαρυλλίδα στο Frangelico, σε ένα λαϊκό πρόγραμμα από τα πολύ κεφάτα που παρουσιάζονται κάθε χρόνο στον εν λόγω χώρο, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος θα μοιραστούν την πίστα της Ιεράς Οδού, με ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο για καψούρηδες.

5werg

Ο Σάκης Ρουβάς «έκλεισε» τη «survivor» Ειρήνη Παπαδοπούλου για τις live εμφανίσεις του στο Estate Athens και, αν όλα πάνε όπως τα έχει υπολογίσει ο επιχειρηματίας, μόλις ολοκληρώσει το δίδυμο τα lives του τη σκυτάλη θα πάρει στο ίδιο μαγαζί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από καιρό στη νυχτερινή Αθήνα.

sergserg

Στο Σημείο G θα συμπράξουν οι Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος, οι οποίοι θα ροκάρουν… λαϊκά και με πολλή ενέργεια, ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Onirama, οι οποίοι θα βρεθούν στο Κέντρο Αθηνών, προτείνουν ένα εναλλακτικό πρόγραμμα. Ο Σταμάτης Γονίδης και η αποκάλυψη των τελευταίων χρόνων, ο Μάκης Δημάκης, θα συνεργαστούν στον Βοτανικό σε ένα καθαρά ξεσηκωτικό πρόγραμμα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τους OtherView θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη Fantasia.

rqwe4

Ο Νότης Σφακιανάκης θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή του Φιξ, ενώ στο Vox, το οποίο αναμένεται να αλλάξει όνομα, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μετά και την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία τους, οι Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία, σε ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Ο Νίκος Βέρτης θα επιστρέψει στο ΥΤΟΝ έχοντας δίπλα του τον Κώστα Μαρτάκη και την Demy και η πισίνα θα παραμείνει στο κέντρο της πίστας, κάνοντας τη διαφορά.

fgearfgasr

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανιστεί στο Φωταέριο πλαισιωμένος από μια ομάδα νέων παιδιών και ο Πάνος Κιάμος με τον Αντύπα θα συμπράξουν στο Club 22 της Βουλιαγμένης, το οποίο αποτελεί στέκι του πρώτου εδώ και χρόνια. Στην ίδια οδό ετοιμάζεται ένας νέος χώρος που θα φιλοξενήσει τον Χρήστο Δάντη και τον Stan, σε ένα πιο νεανικό σχήμα. Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη θα βγάλουν τον χειμώνα τους ο Βασίλης Καρράς και η Καίτη Γαρμπή, με τα… καρντάσια να τους αποθεώνουν, ενώ η Αννα Βίσση θα είναι και φέτος στο Ηotel Ερμού.

45w34teg

Τα… βρόντηξε η Τάμτα! 

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Αθηνών Αρένα (δηλαδή το Θέατρο Πάνθεον, που ξαναγίνεται κέντρο διασκεδάσεως) έχοντας στο πλευρό του 10 (!) γυναίκες, μεταξύ των οποίων η Ελένη Φουρέιρα και η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη. Αρχικά είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί μαζί του και η Τάμτα, αλλά τελικά εκείνη τα… βρόντηξε κι έφυγε, σκεπτόμενη πιθανότατα ότι μαζεύτηκαν πολλές στο εν λόγω σχήμα! Η ποπ τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με τις Μeliσσες σε στέκι της οδού Πειραιώς.

Ο Αντώνης, ο οποίος αρέσκεται πάντα στις εκπλήξεις, ετοιμάζεται να ανεβάσει εκρηκτικές νέες τραγουδίστριες και ταλαντούχες ηθοποιούς που έχουν καλή φωνή στην πίστα. Κάτι μας λέει ότι, αν επιλέξει και την Τραϊάνα Ανανία και αρχίσει τα τσιφτετέλια, θα πάρει η πίστα φωτιά!

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....