Η fashion blogger Πατρίσια Μάνφιλντ υμνεί τις ομορφιές των ελληνικών νησιών

Μια από τις πιο διάσημες fashion bloggers απαθανατίζει τα ελληνικά νησιά!

Μια από τις πιο διάσημες fashion bloggers απαθανατίζει τα ελληνικά νησιά!

Η Πατρίτσια Μάνφιλντ, η 24χρονη καλλονή που έχει γεννηθεί στη Μόσχα, έχει μεγαλώσει στο Μιλάνο και πλέον ζει και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, βρίσκεται σε διακοπές διαρκείας στη χώρα μας και με την cool αισθητική της και τη sexy, πλην όμως αντισυμβατική φιλοσοφία της, ανεβάζει τις πιο όμορφες φωτογραφίες με άρωμα Ελλάδας!

Η νεαρή blogger έχει περάσει ήδη από τη Ζάκυνθο, την Κεφαλλονιά, τον Πόρο, έκανε ιστιοπλοΐα στον Αργοσαρωνικό και επισκέφθηκε και αρχαία μνημεία στην Αθήνα. Ολες αυτές τις μοναδικές εμπειρίες που έζησε στη χώρα μας τις κατέγραψε με τη φωτογραφική μηχανή της και τις μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της.

Διαφήμιση

Το αποτέλεσμα; Μοναδικό! Οι λήψεις της δίνουν την έμπνευση που θα θέλαμε για τις φωτογραφίες των διακοπών μας και ο έναυσμα στους χιλιάδες ακολούθους της να κάνουν κι αυτοί το ταξίδι στην Ελλάδα!
Η 24χρονη καλλονή, όταν δεν ασχολείται full time με το μόντελινγκ, φροντίζει να κρατά αμείωτο το fashion ενδιαφέρον των ακολούθων της στο Instagram, ενώ πρόσφατα έκανε και την πρώτη απόπειρά της στο μουσικό στερέωμα κυκλοφορώντας ένα single.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.