Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Μάντυ Φραγκιαδάκη: Χορεύοντας στον αέρα!

Η Μάντυ Φραγκιαδάκη αποκαλύπτει πώς έγινε μία από τις κορυφαίες pole dancers

Οταν η Μάντυ Φραγκιαδάκη ακροβατεί και ταυτόχρονα χορεύει στον στύλο του pole dancing είναι σαν να κολυμπάει στον αέρα! Οι κινήσεις και οι πόζες της μαγεύουν.

Το εκρηκτικό και ριψοκίνδυνο κορίτσι από μικρό βρήκε τους τρόπους να μεταμορφώνεται σε νεράιδα και sexy woman, έτοιμη να κατακτήσει περίοπτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό αποδεικνύει και το πλούσιο αθλητικό f2 5βιογραφικό της, αφού η Μάντυ, έπειτα από σκληρή δουλειά και προπόνηση, συγκαταλέγεται πλέον στη λίστα με τις καλύτερες pole dancers του κόσμου.

Ετσι, δεν είναι τυχαίο ότι το 2016 κατέκτησε σε παγκόσμιο διαγωνισμό την τρίτη θέση στην κατηγορία «ντουέτο», όπως δεν είναι τυχαίες και οι πρωτιές της σε σόλο εμφάνιση σε ευρωπαϊκούς και πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Αυτές οι διακρίσεις, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso», ήταν και η αιτία που έδωσαν στην Ελληνίδα καλλονή την ευκαιρία να δεχτεί πρόσκληση από την κορυφαία στο είδος Αμερικανίδα Leigh Ann Reilly, ώστε να είναι ανάμεσα στις 20 διασημότερες pole dancers του κόσμου, που άνοιξαν με ένα εντυπωσιακό σόου την επίδειξη μόδας του Philipp Plein στις 17 Ιουνίου στο Μιλάνο.

Ξεχωριστή εμπειρία

«Ηταν μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Εγώ, ανάμεσα στις κορυφαίες pole dancers του κόσμου, σε ένα απόλυτα συγχρονισμένο και απαιτητικό σόου!» λέει με καμάρι η Μάντυ Φραγκιαδάκη.

«Το δύσκολο κομμάτι ήταν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αφού όλες οι κοπέλες έπρεπε να προπονούμασταν στη χώρα μας και μέσα από βιντεάκια που μας έστελναν με τη χορογραφία. Ετσι, όταν βρεθήκαμε όλες μαζί λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση στο Fashion Week στο Μιλάνο, έπρεπε να ξέρουμε καλά τις κινήσεις, ώστε το μόνο που να είχαμε να δουλέψουμε να ήταν κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλες τις χορεύτριες, καθώς ήταν το πιο πολυπληθές pole dancing show που έγινε ποτέ στον κόσμο»!

f3 0Η Μάντυ Φραγκιαδάκη ασχολείται επαγγελματικά με το pole dancing τα τελευταία εφτά χρόνια, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την πετυχημένη αθλητική πορεία της ως μέλος της Εθνικής ομάδας στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

«Η κατηγορία στην οποία διακρίθηκα ήταν το διθέσιο σκάφος 420, πράγμα που σημαίνει ότι εξαρτάσαι πάντα από ακόμη ένα άτομο. Οταν, λοιπόν, η κυβερνήτης μου μού ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει, μπήκα στη διαδικασία να δω πώς θα συνέχιζα από εκεί και πέρα. Δούλεψα για δύο χρόνια με παιδιά ως βοηθός προπονητή ιστιοπλοΐας στην κατηγορία Optimist και παράλληλα ξεκίνησα το pole ως χόμπι. Αργότερα, βγήκε και στον στύλο η… πρωταθλήτρια από μέσα μου!» εξηγεί και προσθέτει: «Οσο κι αν ακούγεται παράξενο, η πρώτη επαφή μου με τον στύλο έγινε στο υπόγειο του σπιτιού μου! Αγόρασα από το εξωτερικό έναν στύλο, τον εγκατέστησα στο υπόγειο και ξεκίνησα να πειραματίζομαι με ό,τι έβλεπα στο YouTube».

Τα μυστικά για φιγούρες στον στύλο

Οπως εξηγεί η Μάντυ Φραγκιαδάκη, το pole dancing μπορεί να ήταν για χρόνια ένας παρεξηγημένος χορός, ωστόσο σήμερα συγκαταλέγεται στους πιο πετυχημένους τρόπους εκγύμνασης του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες και άνδρες να παρακολουθούν φανατικά τα μαθήματα.

«Γυμνάζει συνολικά το σώμα, με μεγαλύτερη έμφαση στον κορμό, στα χέρια, στους κοιλιακούς και τους ραχιαίους. Οι αρχάριοι είναι σημαντικό να ενημερώνουν για τυχόν τραυματισμούς που είχαν στο παρελθόν, ώστε να ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα που να μην τους επιβαρύνει. Το pole dancing είναι ένας ακροβατικός χορός που απαιτεί δύναμη και ευλυγισία. Στοιχεία που, αν δεν τα έχει κάποιος από την αρχή, τα αποκτά σταδιακά μέσα από την εξάσκηση. Σημαντικό είναι, επίσης, να μην υπάρχει φόβος, αλλά μόνο διασκέδαση».

Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς 

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...