Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Που χάθηκε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης

Τον χειμώνα μένει στον Βόλο με τη σύζυγό του και το καλοκαίρι επιστρέφει στη Σκόπελο
Θα συμμετείχε στο reality του ANT1 «Nomads» εάν του έκαναν μία σοβαρή οικονομική πρόταση Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Δεκαέξι χρόνια μετά την προβολή του «Big Brother», του πρώτου reality στην Ελλάδα, ο Πρόδρομος Καθηνιώτης παραμένει από τους δημοφιλέστερους παίκτες, παρότι νικητής του τότε reality -εν έτει 2001- αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσάκας.

Το όνομά του ήρθε πρόσφατα στην επικαιρότητα μαζί με το νέο παιχνίδι επιβίωσης «Νomads» του ΑΝΤ1, αφού τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να φεύγει για Φιλιππίνες με ένα από τα τρία crews συμμετεχόντων. Τι απαντά ο ίδιος; «Κι εγώ το διάβασα (γέλια). Δεν ισχύει. Δεν είχα καμία επαφή με κανέναν από το κανάλι. Αν μου το πρότειναν και ήταν μια σοβαρή οικονομική πρόταση, δεν θα έλεγα “όχι”» μας λέει.

Ο «Προ», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, δεν ασχολείται -επαγγελματικά τουλάχιστον- με το τραγούδι που τόσο αγαπούσε, όταν όμως πιάσει το μικρόφωνο, του… δίνει και καταλαβαίνει! Γλέντι χωρίς αυτόν δεν γίνεται, όπως λένε οι κάτοικοι της Σκοπέλου, εκεί όπου ο 48χρονος πρώην παίκτης του «Big Brother» διαμένει μόνιμα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, έχοντας αναλάβει με τον αδελφό του το εστιατόριο του πατέρα τους. Ακόμα και σήμερα οι Ελληνες τουρίστες περνούν απαραιτήτως από το Ακταίον στο λιμάνι, για να γευτούν παραδοσιακά πιάτα και κυρίως για να τον γνωρίσουν από κοντά. Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, -αλλά σε μικρότερη κλίμακα, αφού έχουν περάσει τα χρόνια- με αυτό που συμβαίνει τώρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο του «Survivor» και τη Σκιάθο.

Συνεχίζοντας το flashback στη ζωή του, κάνουμε μια στάση στο 2013, οπότε ο πρώην παίκτης του «Μεγάλου Αδελφού» εγκατέλειψε την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε την Αλέκα, τη γυναίκα της ζωής του. «Γνωριστήκαμε το 1992 και κατόπιν χαθήκαμε. Τελικά το κάρμα μας ήταν να συναντηθούμε 20 χρόνια αργότερα και να παντρευτούμε» αποκαλύπτει ο ίδιος. Ο γάμος τους ήταν πολιτικός και τελέσθηκε στο Δημαρχείο της Αγριάς Βόλου, με κουμπάρους τα αδέλφια τους. Ο ερωτευμένος Πρόδρομος έκανε τατουάζ το όνομα της γυναίκας του στο χέρι του, ως δείγμα αιώνιας αγάπης και πίστης, αλλά κι εκείνη, η οποία είναι δασκάλα στο επάγγελμα, τον λατρεύει και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του!

Ο Πρόδρομος γεννήθηκε στο νησί των Σποράδων, σε ένα μικρό σπιτάκι πάνω από την παραλία. Ηταν το πιο ζωηρό από τα τρία αδέλφια του, τη Σοφία, τον Στέλιο και την Αλεξάνδρα, και θυμάται χαρακτηριστικά τη μητέρα του, Κυρατσώ, πως είχε να το λέει: «Οταν έκλαιγες, σε άκουγαν μέχρι τις βάρκες. Τόσο δυνατή φωνή είχες». Ο πατέρας του Γιάννης είχε μπαρκάρει και για χρόνια πάλευε με τις θάλασσες, μέχρι που αποφάσισε να ανοίξει την ταβέρνα και να ζήσει στη στεριά. «Το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω καπετάνιος, επειδή μου άρεσαν πολύ τα καράβια. Αγαπούσα πολύ και τη θάλασσα» λέει με ενθουσιασμό, καθώς γυρίζει τον χρόνο πίσω.

«Ημουν τυχερός»

Σχολείο πήγε στον Βόλο και τα καλοκαίρια επέστρεφε στη Σκόπελο βοηθώντας στην οικογενειακή επιχείρηση. Ετσι είναι και σήμερα η ζωή του: ξεχειμωνιάζει με τη σύζυγό του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και τους υπόλοιπους έξι μήνες, όσο διαρκεί η τουριστική σεζόν, επιστρέφουν στο νησί. Η απόφασή του να δηλώσει συμμετοχή στο «Big Brother» και να βρεθεί στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» άλλαξε εντελώς τη ζωή του και παραδέχεται πως στάθηκε πολύ τυχερός. Η γνωριμία του με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη (Τσάκας) μέσα στο σπίτι τον βοήθησε να περάσει πιο εύκολα τους τρεις μήνες εγκλεισμού κι έγιναν το αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο! Οταν το παιχνίδι τελείωσε, συνέχισαν να κάνουν παρέα, μα με το πέρασμα των χρόνων η φιλία τους… χαλάρωσε και χάθηκαν. «Εχω πολλά χρόνια να του μιλήσω, νομίζω από το 2011. Εχει μετακομίσει στη Γερμανία, έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει και παιδάκια. Μαθαίνω νέα του από κοινούς φίλους μας» τονίζει.

Η ξαφνική και μεγάλη δημοσιότητα, την οποία αρχικά δεν ήταν δυνατόν να διαχειριστεί, ευτυχώς δεν άλλαξε τον χαρακτήρα του. Είχε στόχο να γίνει τραγουδιστής και κυνήγησε το όνειρό του. Ηχογράφησε τον πρώτο δίσκο του με τίτλο «Το πρώτο παιχνίδι» κι έκανε εμφανίσεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, αλλά και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με το κοινό να τον αποθεώνει. Τηλεοπτικά συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής «Η Ελλάδα παίζει» με παρουσιάστρια τη Μαριέττα Χρουσαλά και κάπου εκεί αποφάσισε να αφήσει τους πειραματισμούς εντός της showbiz, για να κοιτάξει τη ζωή του. «Από τη στιγμή που επέλεξα να γυρίσω στη Σκόπελο, δεν υπήρξε ημέρα που να σκέφτηκα πως έκανα λάθος. Για τη στιγμή που το αποφάσισα, ήταν η καλύτερη επιλογή» αποκαλύπτει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...