Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Επέστρεψε χαμογελαστή η κωμικός Κατερίνα Βρανά

Αίσιο τέλος στη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Κατερίνας Βρανά! Η ταλαντούχα κωμικός, που είχε κερδίσει την τρίτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό για την ανάδειξη του πιο αστείου ανθρώπου στον κόσμο, χαμογελά και πάλι.

Η Κατερίνα, η οποία παραλίγο να χάσει τη ζωή της από λάθος ιατρική διάγνωση σε νοσοκομείο της Μαλαισίας, επέστρεψε επιτέλους στο σπίτι και στην οικογένειά της. Το ιατρικό ανακοινωθέν που συνόδεψε το χθεσινό εξιτήριό της από ιδιωτική κλινική της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν επί 2,5 μήνες, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υπεβλήθη στο σύνολο των ενδεδειγμένων θεραπευτικών πράξεων, συντηρητικών και επεμβατικών, με αποτέλεσμα την προοδευτική βελτίωση της γενικής κατάστασής της», ενώ θα παρακολουθείται τακτικά από γιατρούς, ακολουθώντας κύκλο φυσιοθεραπειών.

Ο «γολγοθάς» της stand-up comedian ηθοποιού ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Απριλίου, όταν στη Μαλαισία, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας, μεταφέρθηκε σε κλινική της Κουάλα Λουμπούρ με συμπτώματα δηλητηρίασης, που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα και να νοσηλευθεί για έναν μήνα σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική, αντιμετωπίζοντας σοβαρή σηψαιμία και αναπνέοντας με μηχανική υποστήριξη, λόγω μόλυνσης στους πνεύμονες. Αφότου υποβλήθηκε σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία, λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού, μετεγχειρητικά εμφάνισε βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Σήμερα, η χαμογελαστή Κατερίνα μπορεί να κάνει και πάλι όνειρα για μια καριέρα που «φρέναρε» απότομα, για λόγους υγείας, δίνοντας ραντεβού με το κοινό της, που αδημονεί να την απολαύσει ξανά στη σκηνή!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...