Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Crash Test: Οικονομάκου VS Συνατσάκη

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ • ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ • Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ • ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ • ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

wqferfΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

❱❱ Οικονομάκου
Γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1986 στη Σκάλα Λακωνίας. Ο μπαμπάς ήταν καπετάνιος, κάτι που βοήθησε στην ανάπτυξη στενών δεσμών στην οικογένεια. Μάλιστα, τον κατά επτά χρόνια μεγαλύτερο αδελφό της τον θεωρεί… Superman της.

❱❱ Συνατσάκη
Γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1984 στην Καλλιθέα. Κατάγεται από Κρήτη και Μάνη, και έχει μια δίδυμη αδελφή, την Αλίκη, με την οποία δεν μοιάζουν καθόλου. Αγαπημένη παιδική συνήθειά της ήταν να κρατά ημερολόγιο! 

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

❱❱ Οικονομάκου
Στα 18 της ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, ενώ το 2005 φοίτησε στην Κεντρική Σκηνή της Μιμής Ντενίση. Το τηλεοπτικό ντεμπούτο της έγινε το 2007, μέσα από το «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον». 

❱❱ Συνατσάκη
Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά το 2005 βρέθηκε να κάνει δοκιμαστικό στην τηλεόραση για εκπομπή στο MAD. Από τότε έχει σταθερή παρουσία -με μικρά διαλείμματα- στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. 

Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ

❱❱ Οικονομάκου
Από το 2007 ο ένας πρωταγωνιστικός ρόλος διαδεχόταν τον άλλον στην TV, με πιο σημαντικό αυτόν στο hit του Mega «Η ζωή της άλλης», όπου είχε διπλό ρόλο. Το 2016 λάνσαρε την πρώτη συλλογή κοσμημάτων με την υπογραφή της.

❱❱ Συνατσάκη
Λατρεύει το blogging, το γράψιμο, τη φωτογραφία και τη μόδα, γι’ αυτό και σημαντικότερο βήμα στην καριέρα της θεωρεί τη δημιουργία του blog της, στο οποίο υπογράφει ως mairiboo. Πλέον έχει και τη δική της συλλογή παπουτσιών.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

❱❱ Οικονομάκου
Αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι οι stylish εμφανίσεις. Μάλιστα, το καλοκαίρι έχουν bohemian κατεύθυνση, κάποιες φορές περισσότερο ethnic και άλλες περισσότερο urban. Σίγουρα είναι ένα fashion icon με μεγάλη επιρροή. 

❱❱ Συνατσάκη
Προτιμά τα girlie σύνολα, αλλά όταν αποφασίζει να γίνει σέξι, το καταφέρνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Της αρέσει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της, πάντα με τη βοήθεια του κομμωτής και επιστήθιου φίλου της Σπύρου Σαμοΐλη. 

ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ 

❱❱ Οικονομάκου Ακόμη και αν έχει «εχθρούς», η Αθηνά τούς γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη και συνεχίζει την ενδιαφέρουσα, γεμάτη ταξίδια ζωή της. Ωστόσο, δεν λείπουν στο Instagram account της και τα σχόλια που την κατηγορούν για επίδειξη πλούτου!

❱❱ Συνατσάκη
Είναι αγαπητή στη showbiz και στα χρόνια που κινείται σ’ αυτόν τον χώρο δεν έχει προκαλέσει κόντρες. Αντιθέτως, έχει δημιουργήσει δυνατές φιλίες, όπως με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

❱❱ Οικονομάκου Για χρόνια διατηρούσε σχέση με τον Ησαΐα Ματιάμπα και από το 2013 είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, από τις αρχές του καλοκαιριού το χέρι της κοσμεί ένα μονόπετρο, «φουντώνοντας» τις γαμήλιες φήμες.

❱❱ Συνατσάκη
Επί πολλά χρόνια ήταν σε σχέση με τον Μύρωνα Στρατή, με τον οποίο συζούσαν. Από τις αρχές του 2015 είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ο οποίος παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...