Οικογενειακές διακοπές για τον Λάτσιο

Ο Γιάννης Λάτσιος και η ωραία Ελένη σε οικογενειακές διακοπές! Μην πάει, όμως, ο νους σας σε τίποτε μπερδέματα…

Ο Γιάννης Λάτσιος και η ωραία Ελένη σε οικογενειακές διακοπές! Μην πάει, όμως, ο νους σας σε τίποτε μπερδέματα…

Ο διευθυντής του ΑΝΤ1 βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο πατρικό του, στο Καμάρι Κορινθίας, με την καλλονή ανιψιά του Ελένη Ξανθοπούλου, αλλά και την αδελφή του Αγλαΐα Λάτσιου.

Ολοι μαζί απολαμβάνουν την ηρεμία, την ξεκούραση και το καλό φαγητό από τα χεράκια της μαμάς Λάτσιου, η οποία λέγεται επίσης Ελένη και είχε προχθές τα γενέθλιά της. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πατζόπουλος όργωναν τα πέλαγα, ο Γιάννης Λάτσιος έτρωγε σε πολυτελές ρεστοράν ξενοδοχείου στο Ξυλόκαστρο, συνοδευόμενος από τις τρεις σημαντικές γυναίκες της ζωής του!

Μεγάλη ομοιότητα

Μετά το λουκούλλειο γεύμα, ακολούθησαν οι παραδοσιακές φωτογραφίες που ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ανεβάζει στο διαδίκτυο κάθε χρόνο τέτοια μέρα που γιορτάζει τα γενέθλιά της η αγαπημένη του μητέρα! Ο ισχυρός άντρας του καναλιού του Αμαρουσίου μοιράστηκε τις φωτογραφίες από το κλειστό οικογενειακό πάρτι στο διαδίκτυο, ποζάροντας στην πρώτη με τη μαμά του, με την οποία μοιάζουν καταπληκτικά, και στη δεύτερη με την ανιψιά του Ελένη.

Μάλιστα, στην 21χρονη φοιτήτρια, η οποία σπουδάζει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διαθέτει πρόσωπο και αναλογίες μοντέλου, ο Γιάννης Λάτσιος έχει ιδιαίτερη αδυναμία και δεν το κρύβει!

Ο Αγγελος με τον θείο στην Κάρυστο

Στο μεταξύ, ο 15χρονος Αγγελος, ο μοναχογιός του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, κάνει ξεχωριστές διακοπές από τους γονείς του! Είναι πλέον στην εφηβεία και προτιμά τις αντροπαρέες, γι’ αυτό και επέλεξε να περάσει τις αυγουστιάτικες διακοπές του παρέα με τον εργένη Θοδωρή Μισόκαλο (αδελφός της παρουσιάστριας) στην Κάρυστο. Θείος και ανιψιός, φυσικά, δεν κάθονται κλεισμένοι στο σπίτι! Τα βράδια κάνουν βόλτες και, όπως «μαρτύρησε» το Ιnstagram, πρόσφατα διασκέδασαν σε μεγάλο κλαμπ της περιοχής παρέα με φίλους τους και παρέμειναν εκεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Αγγελο να ποζάρει κρατώντας ένα ποτήρι -ελπίζουμε μη αλκοολούχου- ποτού στα χέρια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.