Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Διακοπές με τον εραστή της

Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου παράτησε τα παιδιά της στον ηθοποιό σύζυγό της και πήρε τα βουνά με «τεκνό» συνάδελφό της!

Η πρωταγωνίστρια του θεάτρου παράτησε τα παιδιά της στον ηθοποιό σύζυγό της και πήρε τα βουνά με «τεκνό» συνάδελφό της!

«Σπίτι χωρίς κέρατο, δάσος χωρίς έλατο» έλεγαν οι παλιοί. Και στο καλλιτεχνικό στερέωμα το κέρατο είναι διαχρονικό και πάει σύννεφο!

Το φετινό καλοκαίρι πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz δεν έκανε, όπως κάθε χρόνο, κοινές διακοπές. Η σύζυγος, πρωταγωνίστρια του σοβαρού θεάτρου, δεν ήταν διαθέσιμη λόγω των… γκομενικών της υποχρεώσεων, οπότε επέτρεψε στον γοητευτικό σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, να πάει όπου θέλει, αλλά με τα παιδιά τους μαζί!

Η βελούδινη κρίση στον γάμο των δύο καλλιτεχνών άρχισε πριν από έναν χρόνο, όταν εκείνη χτυπήθηκε άξαφνα από τα βέλη του έρωτα για έναν πολύ νεότερο, νησιώτη στην καταγωγή, συνάδελφό της, για χάρη του οποίου πολλές Ελληνίδες κόβουν… φλέβες.

Πρωτογνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, όταν εραστής και σύζυγος έπαιζαν μαζί στο θέατρο και το «τεκνό» -θεωρείται χαρισματικός σε όλα του(!)- δεν δίστασε να φλερτάρει την ηθοποιό, που εκείνη, την πρώτη φορά, έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Στην επόμενη, τυχαία συνάντησή τους όμως πήρε τον «μεζέ» της με συνοπτικές διαδικασίες.

Η παράνομη σχέση πάθους που γεννήθηκε μεταξύ τους παραμένει άσβεστη, με τα κρυφά ραντεβού στο διαμέρισμα του γοητευτικού ηθοποιού να μεγαλώνουν σε διάρκεια, αφού δεν μπορούν να… ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον. Ετσι λένε πως έχασε τα παραπανίσια κιλά του ο macho man, που τον πρωτοείδαμε σε νεανικό σίριαλ. Οσον αφορά την απόφασή τους να πάνε μαζί διακοπές, καλά πληροφορημένη πηγή της «Espresso» ανέφερε πως τα ρίσκαραν όλα για όλα! Απέφυγαν επιμελώς τα νησιά όπου παραμονεύουν paparazzi, επιλέγοντας ορεινά χωριά της ενδοχώρας, με διαμονή σε πανσιόν και απλά δωμάτια.

Βραβευμένος

Ο απατημένος σύζυγος -νέος κι ο ίδιος, στην ηλικία των 40 και κάτι- είναι ένας πολύ αξιόλογος, βραβευμένος καλλιτέχνης, με δυνατή και σημαντική παρουσία σε ποιοτικές τηλεοπτικές παραγωγές, σε απαιτητικές θεατρικές σκηνές, αλλά και στον κινηματογράφο, στο πλευρό σημαντικών πρωταγωνιστών.

Για τα καμώματα της κυράς του τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια «βουίζουν»… Αλλοι παίρνουν το μέρος του και άλλοι μιλούν με συμπάθεια για την ερωτευμένη σύζυγο. Αλλωστε, ο «κερατάς» υπήρξε στο παρελθόν μπερμπάντης από τους μεγαλύτερους της showbiz και δεν σταμάτησε το «σπορ», ακόμα κι όταν φόρεσε την κουλούρα. Είναι λογικό, λοιπόν, οι φίλοι τους να έχουν μοιραστεί σε δύο στρατόπεδα. Ομως, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, μόλις ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά του, σοβαρεύτηκε και, αν κάνει κάτι, θα είναι στα πολύ μουλωχτά.

Στα lifestyle περιοδικά, στις κοινές πόζες, το έγγαμο ζευγάρι φωτογραφίζεται ευτυχισμένο, χαμογελαστό και ερωτευμένο, ωστόσο… αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...