Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Γκόλντμπεργκ θέλει να γίνει κάτοικος Αντιπάρου

Ταξίδεψε στην Ελλάδα, γνώρισε τις ομορφιές των Κυκλάδων, έμαθε να πίνει τσίπουρο και τώρα ψάχνει να αγοράσει σπίτι στην Αντίπαρο

Ταξίδεψε στην Ελλάδα, γνώρισε τις ομορφιές των Κυκλάδων, έμαθε να πίνει τσίπουρο και τώρα ψάχνει να αγοράσει σπίτι στην Αντίπαρο. Οτι η Γούπι Γκόλντμπεργκ βρίσκεται στη χώρα μας, όπου μάλιστα συνάντησε τυχαία τον Φώτη Σεργουλόπουλο, το γράψαμε στο χθεσινό φύλλο μας.

Ο λόγος που επανερχόμαστε σήμερα είναι η επιθυμία της βραβευμένης με Οσκαρ Αμερικανίδας ηθοποιού να αποκτήσει εξοχική κατοικία επί ελληνικού εδάφους, συγκεκριμένα στο κυκλαδίτικο νησί που παραθερίζει από την περασμένη Πέμπτη.

Η πρωταγωνίστρια που υποδύθηκε το μέντιουμ στη ταινία «Αόρατος εραστής» και τη μοναχή Μέρι Κλάρενς στην κωμωδία «Τρελές αδελφές», έγινε αμέσως… ένα με τους ντόπιους και, όπως φαίνεται, θα κάνει και τις επόμενες χρονιές διακοπές στην Αντίπαρο, αφού το δήλωσε καθαρά:

«Θέλω να αγοράσω ένα σπίτι σ’ αυτό το απίθανο μέρος». Η Γούπι έχει επισκεφτεί κι άλλες φορές στο παρελθόν ελληνικά νησιά, όπως η Μύκονος, ωστόσο η Αντίπαρος τη μάγεψε. Η 61χρονη σταρ του Χολιγουντ, η οποία εργάστηκε ως οικοδόμος, μακιγιέζ σε νεκροτομείο και καθαρίστρια προτού ασχοληθεί με την υποκριτική, βρίσκεται στον κυκλαδίτικο προορισμό με την αδελφή της, δύο στενούς συνεργάτες της και τα σκυλάκια της, τα οποία βγάζει η ίδια βόλτα στο νησί.

f1 me toys foti sergoylopoylo kai vaggeli

Μεζέδες και γλέντι

Η ηθοποιός κυκλοφορεί καθημερινά σε στέκια του νησιού, απολαμβάνοντας τα ψώνια της, το τσιπουράκι της, εκλεκτούς τοπικούς μεζέδες, αλλά και τη μουσική ενός ροκ μπαρ, όπου διασκεδάζει ξέφρενα, με τις φήμες που κυκλοφορούν να τη θέλουν να ανεβαίνει ακόμη και πάνω στα τραπέζια.

i goypi stin antiparo

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γούπι φιλοξενείται στη βίλα του ελληνικής καταγωγής Τζιμ Γιαννόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της Fox Filmed Εntertainment, ενώ σήμερα είναι το αφεντικό της Paramount Pictures. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκόλντμπεργκ έχει παντρευτεί τρεις φορές, το 1973 τον Αλβιν Μάρτιν, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, την Αλεξάντρα, και χώρισαν το 1979. Το 1986 παντρεύτηκε τον Ντέιβιντ Κλίσεν και πήραν διαζύγιο το 1988, ενώ το 1994 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Λάιλ Τράτστενμπεργκ για να χωρίσουν έναν χρόνο μετά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....