Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Που χάθηκε ο Διονύσης Μακρής

Ο χαμός του πατέρα του, που στοίχισε στον τραγουδιστή, και οι επισκέψεις στο Αγιον Ορος
Το talent show, η πρώτη του επαγγελματική δουλειά και το παιδί που απέκτησε εκτός γάμουΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Εντεκα χρόνια πέρασαν από την εποχή που ο Διονύσης Μακρής έκανε την εμφάνιση του στο «Dream show» του Alpha με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο ίδιος, αν και δεν κατέκτησε τότε την πρώτη θέση στον τελικό του μουσικού reality show, κατάφερε με τη φωνή και τη γοητεία του να κερδίσει κοινό και θαυμαστές, που του χάρισαν στη συνέχεια έντονες στιγμές στις πίστες, ενώ ακολούθησαν σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του τραγουδιού.

Η τελευταία επταετία ήταν μια δοκιμασία για τις αντοχές του, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η «μισόκλειστη» πόρτα της showbiz και οι σχεδόν ανύπαρκτες τηλεοπτικές προσκλήσεις συνέβαλαν στο να πάθει κατάθλιψη και να πάρει αρκετό βάρος. Με τη βοήθεια της οικογένειάς του, ωστόσο, το ξεπέρασε, ξαναβρήκε τη φόρμα του και σήμερα ο Διονύσης Μακρής συνεχίζει την καριέρα του κάνοντας lives ανά την Ελλάδα και στην ομογένεια. Ο καλλιτέχνης αγωνίζεται να «κρατηθεί» στο μουσικό στερέωμα κυκλοφορώντας νέα τραγούδια, τα οποία δυστυχώς δεν τυγχάνουν της απήχησης του παρελθόντος στο ραδιόφωνο. Στις εμφανίσεις του, πάντως, συχνά δεν πέφτει καρφίτσα, αφού υπάρχει κόσμος που τον γουστάρει τρελά!

Η κατάθλιψη δεν ήταν η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισε στη ζωή του ο Διονύσης Μακρής. Σε ηλικία 22 χρονών, όταν πρωτοκατέβηκε στην Αθήνα κυνηγώντας με πείσμα το όνειρό του, έχασε τον πατέρα του, γεγονός που του στοίχισε πολύ. Ηταν ο μέντοράς του, όπως είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

Φανατικός παοκτζής

Το πραγματικό επίθετο του Διονύση είναι Συντριβάνης, όχι ιδιαίτερα καλλιτεχνικό και κολακευτικό για κάποιον που θέλει να κάνει καριέρα στη showbiz. Ετσι, κράτησε το επώνυμο της μητέρας του, που είναι απλό, μικρό και εύηχο! Παοκτζής από τότε που θυμάται τον εαυτό του, δεν χάνει παιχνίδι της ομάδας του, όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ενώ σε στιγμές μεγάλου κεφιού παίζει τουμπερλέκι! Του αρέσει πολύ να κάνει φάρσες στους φίλους του και το διασκεδάζει απίστευτα όταν τα καταφέρνει!

Εχει ιδιαίτερη σχέση με τον Θεό, πιστεύει πολύ και επισκέπτεται συχνά το Αγιον Ορος, από όπου προέρχονται και τα κομποσκοίνια που φοράει. Το 2007 δοκίμασε να ασχοληθεί με τα κοινά και κατέβηκε υποψήφιος στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο Διονύσης γεννήθηκε το 1982 και από μικρός έδειξε την αγάπη του για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μπάσκετ, που του χάρισε μεγάλες στιγμές και μετάλλια. Τραγουδούσε σε σχολικές χορωδίες και ονειρευόταν τη στιγμή που θα έπιανε το μικρόφωνο κάτω από τα δυνατά φώτα, με την ορχήστρα να παίζει. Εργάστηκε ερασιτεχνικά σε μπουζούκια της βόρειας Ελλάδας, μέχρι που τον ανακάλυψε επιχειρηματίας της Αθήνας και τον έφερε στα μαγαζιά του στην πρωτεύουσα.

Το 2006 δήλωσε συμμετοχή στο «Dream show» του Alpha και κατάφερε με τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού να φτάσει ως το τέλος. Τι αίσθηση του άφησε η συμμετοχή; «Δεν νομίζω να έκανα ξανά κάτι τέτοιο, όχι γιατί πέρασα άσχημα ή μου έκανε κακό, αντιθέτως, πέρασα υπέροχα και το έζησα από την αρχή μέχρι το τέλος σαν μια ευχάριστη εμπειρία που τελικά μου έκανε καλό. Απλά, άλλα χρόνια τότε, άλλες αντοχές, διαφορετική αντιμετώπιση απέναντι στην ίδια τη ζωή! Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ» ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Με τον Καρρά

Μετά την έξοδό του από το talent show έκλεισε γρήγορα την πρώτη του δουλειά στη γενέτειρά του, στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, και την επόμενη σεζόν με τον Γιώργο Τσαλίκη, τη Χρύσπα και τον συμπαίκτη του Νίκο Απέργη. Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του με τίτλο «Απόλαυση» και το ομώνυμο τραγούδι έγινε σουξέ! Απ’ άκρη σ’ άκρη όλη η Ελλάδα χόρευε το «Ηταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες απόλαυση» κι έτσι ο Διονύσης βρέθηκε υποψήφιος στα Mad Video Awards για το βραβείο καλύτερου στίχου που έγινε ατάκα. Ακολούθησαν ένα άλμπουμ, εννέα singles και συνεργασίες με τον Σταμάτη Γονίδη, την Κέλλυ Κελεκίδου, τον Κώστα Μαρτάκη, την Πάολα, τον Πάνο Καλλίδη και τη Μαριάντα Πιερίδη.

Στην προσωπική του ζωή λέγεται πως το 2010 είχε σχέση με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ το 2013 τα social media επέμεναν πως ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα. Παρότι παραμένει εργένης, είναι πατέρας ενός παιδιού, το οποίο απέκτησε σε ηλικία 17 ετών. Για το γεγονός αυτό ο ίδιος μίλησε ανοιχτά σε τηλεοπτική εκπομπή. «Είχα μια σχέση που κατέληξε σε εγκυμοσύνη. Οταν είσαι 17, δεν είσαι ακόμα έτοιμος, όμως είμαι αντίθετος στο να γίνονται εκτρώσεις» είχε πει. Η σχέση με τη μητέρα του παιδιού του κράτησε δύο χρόνια, ωστόσο, αναφερόμενος στον γιο του, είχε δηλώσει πως «η σχέση μας δεν είναι ιδανική λόγω του ότι μεγάλωσε πλέον και είμαστε και μακριά, έχει όμως την υγεία του, είναι καλά με τη μητέρα του κι αυτό έχει σημασία, να είναι γερός και ευτυχισμένος».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...