Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Χωρίς εκείνη

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι μίλησαν για τις πρώτες ημέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα

Με καλά λόγια για τον ρόλο του πατέρα τους αλλά και της γιαγιάς τους, της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ, και με πικρία για τους ανθρώπους που προκάλεσαν το δυστύχημα της μητέρας τους και συνέχιζαν να τη φωτογραφίζουν, ενώ εκείνη αργοπέθαινε, μίλησαν στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Κυριακή για τα 20 χρόνια από τον θάνατο της Νταϊάνα (φωτό πάνω) ο Γουίλιαμ (φωτό κέντρο) και ο Χάρι (φωτό κάτω). Στο «Diana, 7 Days», που διηγείται το παρασκήνιο της εβδομάδας η οποία μεσολάβησε μέχρι την κηδεία της πριγκίπισσας, ο πρίγκιπας Χάρι αναγνωρίζει στον Κάρολο ότι «έκανε ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχει να κάνει ένας γονιός», προσθέτοντας ότι «ήταν εκεί για εμάς, ήταν ο ένας που μας έμεινε και προσπάθησε να κάνει το καλύτερο και να φροντίσει να είμαστε προστατευμένοι».

Οσο για τον τρόπο που υποδέχθηκε την κακή είδηση, ο δευτερότοκος πρίγκιπας είπε ότι ήταν με «δυσπιστία» και πως δεν είχε κάποια αιφνίδια αίσθηση θρήνου. Ο Γουίλιαμ από την πλευρά του δήλωσε «αποπροσανατολισμένος και ζαλισμένος… πολύ μπερδεμένος». «Θυμάμαι ότι ένιωθα απολύτως μουδιασμένος και αναρωτιόμουν όλη την ώρα “γιατί σ’ εμένα; Τι έκανα;”».

Για τη δε απόφαση της Ελισάβετ να παραμείνουν στο θερινό παλάτι του Μπάλμοραλ παρά τον θάνατο της μητέρας τους, η οποία έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής, ο Γουίλιαμ σχολιάζει ότι «ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση» αυτή που είχε να πάρει η γιαγιά του, η οποία «ένιωθε χωρισμένη ανάμεσα στον ρόλο της γιαγιάς και τον ρόλο της βασίλισσας».

Εξάλλου, η επιστροφή στο Λονδίνο αποδείχθηκε πολύ τραυματική για τους μικρούς πρίγκιπες που μόλις είχαν χάσει τη μητέρα τους. «Ο κόσμος μάς έπιανε, μας τραβούσε στην αγκαλιά του. Δεν κατηγορώ κανέναν γι’ αυτό. Εκείνες οι στιγμές, όμως, ήταν αρκετά σοκαριστικές» εξομολογείται ο Γουίλιαμ, ενώ ο Χάρι παραδέχεται ότι το να περπατήσει πίσω από το φέρετρο είναι «το δυσκολότερο πράγμα που είχα ποτέ να κάνω». Τέλος, χαρακτηρίζει πολύ δύσκολο να αποδεχτεί το γεγονός ότι «οι άνθρωποι που κυνηγούσαν (σ.σ.: την Νταϊάνα) μέσα στο τούνελ ήταν οι ίδιοι που την τραβούσαν φωτογραφίες ενώ πέθαινε ακόμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...