Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Espresso: Ο «Μπίλιας» άνοιξε παιδικό σταθμό

Ο Στηβ Ντούζος βοήθησε τη 17χρονη κόρη του Αρτεμη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

Επέστρεψε στα θρανία, όμως αυτή τη φορά δεν έκανε πλάκες και καψώνια, αλλά είχε καλό σκοπό. Ο θρυλικός «Μπίλιας» άνοιξε παιδικό σταθμό! Οχι όμως για τον ίδιο! 

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» Στηβ Ντούζος έκανε πραγματικότητα το όνειρο της κόρης του, της 17χρονης Αρτεμης, η οποία, από τότε που ήταν πιτσιρίκι, ήθελε να έχει έναν δικό της χώρο, που θα φιλοξενεί παιδιά και θα τους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Παιχνίδι, κέφι, χαρά, αλλά και εκπαίδευση. Μάλιστα, από 14 ετών ασχολήθηκε εθελοντικά -ήταν η μικρότερη σε ηλικία- με το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ ακόμη και σήμερα, στον ελεύθερο χρόνο της, επισκέπτεται το Ιδρυμα Ελπίδα, όπου απασχολεί με διάφορες δραστηριότητες τα παιδάκια, τα οποία δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή.

Οσοι είδαν τον Στηβ στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγο καιρό να βοηθάει στις εργασίες που γίνονταν στην οικοδομή που θα στεγάσει το Artemis Preschool σάστισαν. Ο ηθοποιός δεν καθόταν στην άκρη, αλλά έβαζε και f4 1ο ίδιος ένα χεράκι στην ανακατασκευή, αφού στόχος όλων ήταν οι εργασίες να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Και τα κατάφεραν, αφού ο χώρος είναι πλέον έτοιμος. Εκτός από τον πατέρα της, η Αρτεμη Ντούζου έχει στο πλευρό της την κορυφαία επαγγελματία στον χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης Μαρία Παυλοπούλου, αλλά και τη μητέρα της.

Ευαισθησίες

«Θέλω να κάνω πραγματικότητα το όνειρο της κόρης μου. Στο σχολείο είχε δεχτεί bullying λόγω της δυσλεξίας της κι έτσι, από το δημοτικό ακόμη, κατάφερε να αναπτύξει περισσότερες ευαισθησίες από τα άλλα παιδιά. Από τα 14 της ασχολείται με τον εθελοντισμό» λέει στην «Espresso» ο Στηβ και συνεχίζει: «Σε αυτό το νέο ξεκίνημα δεν είναι μόνη της, αλλά έχει δίπλα της και τη μητέρα της, που τη στηρίζει». 

Το οίκημα που θα στεγάσει τον παιδικό σταθμό είναι ένα ιδιόκτητο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο 600 τετραγωνικών μέτρων, με αυλή 250 τ.μ., το οποίο και πριν φιλοξενούσε ίδια επιχείρηση, ωστόσο τώρα η οικογένεια κάνει ολικό… make over, ώστε να αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε η Αρτεμη στο μυαλό της.

Μάλιστα, η ίδια, μαζί με τον αδελφό της Ανδρέα και φίλους τους, βοήθησε κάνοντας διάφορες εργασίες -κυρίως στη διακόσμηση-, φυτεύοντας λεβάντες και λουλούδια και ζωγραφίζοντας με χαρούμενα χρώματα στους τοίχους των χώρων που θα φιλοξενήσουν τα παιδιά.

f5 0

Ηδη οι εγγραφές έχουν αρχίσει και από τα μέσα Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν τα μαθήματα. Τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, με καλλιτεχνικά και δημιουργικά εργαστήρια, ακόμη και για μεγαλύτερα παιδιά. Εκεί θα είναι και με δικό της πρόγραμμα η Αρτεμη, η οποία θα αναλάβει το κομμάτι της δημιουργικής απασχόλησης και του english playtime υπό την επιτήρηση παιδαγωγού.

f6 0

Ο Στηβ βοήθησε οικονομικά αλλά και με προσωπική εργασία στον παιδικό σταθμό, ωστόσο εκείνος δεν ασχολείται με τη συγκεκριμένη επιχείρηση, αφού ετοιμάζει το νέο επαγγελματικό βήμα του.

«Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με την Αυτοκίνηση, την οποία πήρε ο επιχειρηματίας φίλος μου. Τον βοηθάω τόσο στο πρόγραμμα όσο και στο στήσιμο του μαγαζιού. Ολο τον χειμώνα, λοιπόν, θα με βρίσκετε εκεί».

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...