Αγρια κόντρα με τη Frau Σουλτς

Η Μαρία Φιλίππου μιλά για τον ρόλο της Αιμιλίας, η οποία τα βάζει με μία ψυχρή Γερμανίδα στο «Ελα στη θέση μου»

Η Μαρία Φιλίππου μιλά για τον ρόλο  της Αιμιλίας, η οποία τα βάζει με μία ψυχρή Γερμανίδα στο «Ελα στη θέση μου»

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μια μεγάλη κόντρα πρόκειται να σφραγίσει τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Ελα στη θέση μου», που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Ο λόγος για την κόντρα της Αιμιλίας Σοφοκλέους, που υποδύεται απολαυστικά η Μαρία Φιλίππου, με τη Γερμανίδα Μένη Σουλτς, στην οποία θα δώσει σάρκα και οστά η Ναταλία Δραγούμη, μια από τις νέες ηθοποιούς που μπαίνουν στο σίριαλ. «Μεγαλώνει η οικογένεια του “Ελα στη θέση μου” κι αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά. Το ότι μπαίνουν στην υπόθεση καινούργια πρόσωπα δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν επιμέρους ιστορίες με δυναμική στη σειρά» λέει στην «Espresso» η Μαρία Φιλίππου και συνεχίζει: «Η διαμάχη της ηρωίδας μου με τη νεοαφιχθείσα Μένη Σουλτς, η οποία εισβάλλει στην εταιρία και τη ζωή της Αιμιλίας, θα είναι έντονη».

Τα νέα επεισόδια θα βρουν την ιδιοκτήτρια της εταιρίας Sofo σε οικονομική και οικογενειακή κρίση. «Η Αιμιλία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τη Σουλτς, η οποία αγοράζει την εταιρία, και διάφορους άλλους παρείσακτους, που θα προκαλέσουν προβλήματα στη δουλειά της. Δεν ξέρουμε ακόμη σε ποιους δρόμους θα οδηγηθεί η ιστορία και τι εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην οικογένεια όσο και στην επιχείρηση. Το βέβαιο είναι ότι θα δούμε την ηρωίδα μου να παλεύει σαν ύαινα απέναντι σε εκείνους που θα προσπαθήσουν να της πάρουν τα κεκτημένα της, όλα αυτά που δημιούργησε με κόπο και θυσίες.

Παράλληλα, όμως, θα έχει πάντοτε και μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη για τα παιδιά της, τα οποία δεν μπορεί να ξεχωρίσει, παρότι το ένα έχει κάνει ατόπημα. Ομως νομίζω ότι είναι από τους χαρακτήρες που τα καταφέρνουν στα δύσκολα. Σε όλες τις οικογένειες τα πράγματα δεν είναι πάντοτε ρόδινα. Ο καλός ο καπετάνιος, ωστόσο, είναι αυτός που καταφέρνει να γυρίσει τη… ρόδα με αρωγό την αγάπη».

Αξίες της ζωής

Η Μαρία Φιλίππου παρομοιάζει την Αιμιλία του νέου κύκλου της σειράς «Ελα στη θέση μου» με τη χώρα μας, που βρίσκεται επίσης σε κρίση εδώ και χρόνια. «Ο κόσμος το έχει αγαπήσει το σίριαλ γιατί, όπως έχω ξαναπεί, δείχνει τις αξίες της ζωής και έχει σημεία αναφοράς στην Ελλάδα του σήμερα. Ξεκινώντας ο δεύτερος κύκλος, βλέπουμε την πτώση της ηρωίδας μου. Ελπίζω να δούμε και την επάνοδό της.

Η Αιμιλία για μένα είναι σαν την Ελλάδα αυτήν τη στιγμή, που βρίσκεται σε πτώση, αλλά όλοι ελπίζουμε κάποια στιγμή τα πράγματα να αλλάξουν και να ορθοποδήσουμε ξανά» σχολιάζει η Μαρία Φιλίππου που στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρόσφατες διακοπές της. «Ξεκουραστήκαμε. Το είχαμε ανάγκη, γιατί ήταν πολύ μεγάλος ο φόρτος εργασίας. Μου έλειψε, όμως, η ωραία παρέα που κάνουμε στα γυρίσματα με τους συναδέλφους μας. Προσωπικά, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν πολλές διακοπές» μας λέει η ηθοποιός, που θα συνεχίσει και φέτος θεατρικά στην παράσταση «Βάφ’ τα μαύρα» των Ρέππα – Παπαθανασίου, στο θέατρο Λαμπέτη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ