Αποκαλύψεις από δημοσιογράφο που έγινε συνοδός πολυτελείας

Το σεξ είναι το τελευταίο πράγμα που ζητούν οι νέοι πελάτες της πλέον διάσημης συνοδού πολυτελείας…

Το σεξ είναι το τελευταίο πράγμα που ζητούν οι νέοι πελάτες της πλέον διάσημης συνοδού πολυτελείας της Αυστραλίας από τη στιγμή που έγινε παγκοσμίως γνωστή. Η πρώην δημοσιογράφος Αμάντα Γκοφ, που προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες επί πληρωμή ως «Σαμάνθα Χ», αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι τής ζητούν τα πιο απίθανα πράγματα, χωρίς να θέλουν να την αγγίξουν.

Μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς της το 2015, οι πελάτες, ειδικά οι νέοι, άρχισαν να της φέρονται διαφορετικά, όπως εκμυστηρεύεται στο νέο βιβλίο της «Σαμάνθα Χ – Ξανά στην κορυφή». «Οι περισσότεροι θέλουν απλώς να συζητήσουν και πολλές φορές φεύγω από τα ραντεβού ερωτικά απογοητευμένη» λέει χαρακτηριστικά η Γκοφ. Σε ένα από τα ραντεβού της, όπως περιγράφει, είχε βγάλει τα ρούχα της και είχε μείνει με τα εσώρουχα, όταν ο πελάτης μπήκε στο δωμάτιο κρατώντας το πρώτο βιβλίο της. Της ζήτησε να το υπογράψει, ενώ πέρασαν την υπόλοιπη ώρα συνομιλώντας για το περιεχόμενό του. Οι νέοι πελάτες της θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τη «Σαμάνθα Χ», ενώ η πιο συχνή ερώτηση είναι τι την ερεθίζει. «Σαμπάνια και ένας φάκελος παραφουσκωμένος με χαρτονομίσματα» απαντάει η Γκοφ.

Ραντεβού τής κλείνουν και πολλοί συγγραφείς, οι οποίοι θέλουν να της αποσπάσουν πληροφορίες για την πικάντικη ζωή των γυναικών που εργάζονται ως συνοδοί πολυτελείας, ώστε να τις χρησιμοποιήσουν στα κείμενά τους.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ