Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Της τρελής με τον Μένιο Φουρθιώτη

❱❱ Ντίνα Κώνστα και Χρυσούλα Διαβάτη τον στήνουν στον τοίχο και απειλούν με δικαστήρια Εξαλλες είναι η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη με τον Μένιο Φουρθιώτη, μετά την προβολή του τρέιλερ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά». Χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο από τη σειρά «Δυο ξένοι», αυτό στο οποίο συνομιλούν οι δύο σπουδαίες κυρίες της υποκριτικής και, μεταξύ άλλων η Ντίνα Κώνστα λέει «Σε μια βδομάδα έρχεται ο Μένιος…», θέλησε να προαναγγείλει την πρεμιέρα του, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει έγκριση από τις δύο ηθοποιούς. 

«Είναι κλοπή και ποινικώς κολάσιμο. Θα μιλήσω με την κυρία Διαβάτη και θα δούμε πώς θα κινηθούμε νομικά» λέει στην «Espresso» η Ντίνα Κώνστα, ενώ η Χρυσούλα Διαβάτη, με την οποία συνομιλήσαμε αμέσως μετά, αναφέρει με τη σειρά της: «Πρέπει πρώτα να το δω. Δεν βλέπω τηλεόραση και ως εκ τούτου δεν έχω ενημέρωση. Θα μιλήσω με την κυρία Κώνστα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Την ίδια ώρα, άτομο από το κανάλι απαντά: «Εχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να χρησιμοποιηθεί το απόσπασμα στο τρέιλερ».

Το βίντεο που αναγγέλλει την επιστροφή του Μένιου Φουρθιώτη και των «Αποκαλυπτικών» του στις 9 Σεπτεμβρίου είναι ήδη στον αέρα του καναλιού, ενώ εξακολουθούν και οργιάζουν οι φήμες ότι μετά τη εξαγορά του Ε από τον Ιβάν Σαββίδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του παρουσιαστή (με το ύφος χιλίων καρδιναλίων) στο κανάλι! Μάλιστα, η είδηση για την εξαγορά του καναλιού είχε βρει τον Φουρθιώτη να κάνει ανέμελος τις διακοπές του στη Ρόδο, από όπου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έφυγε άρον άρον για να επιστρέψει στην Αθήνα και να δει τι του επιφυλάσσει το τηλεοπτικό του αύριο.

Πάντως, όταν sites και blogs βοούσαν ότι ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού δεν επιθυμεί επ’ ουδενί να τον δει στον αέρα και το ξεκαθάρισε στον Φίλιππο Βρυώνη από την πρώτη στιγμή των συνομιλιών για την επίτευξη του deal, ο άνθρωπος που μέχρι πρότινος έλυνε κι έδενε στο κανάλι φέρεται ότι απαντούσε πως σύντομα θα είναι στον αέρα και τότε θα μιλήσει.

Πράγματι, ο Φουρθιώτης επιστρέφει από το επόμενο Σάββατο και αναμένεται με ενδιαφέρον ο… λόγος που θα βγάλει από το τηλεοπτικό βήμα του. Από την άλλη, άνθρωποι από το περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι ο παρουσιαστής (που πουλούσε στον τηλεοπτικό αέρα από κρέμες και υαλουρονικά μέχρι γυαλιά ηλίου και διασκέδαζε με τα σαρδάμ του το τηλεοπτικό κοινό) έχει συμβόλαιο με το κανάλι έως τον Δεκέμβριο του 2018. 

Καζάνι που βράζει το Ε! Στον «αέρα» τα συμβόλαια 

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο κόσμος στο Ε, καθώς σε μία εβδομάδα κάνει πρεμιέρα το νέο πρόγραμμά του, χωρίς ωστόσο οι παρουσιαστές να έχουν υπογράψει συμβόλαια που να τους… κατοχυρώνουν για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν! Ετσι, το τοπίο μοιάζει με καζάνι που βράζει. Παρ’ όλα αυτά, τα τρέιλερ που προαναγγέλλουν την επιστροφή όλων των εκπομπών που βλέπαμε και την περσινή τηλεοπτική χρονιά από το κανάλι βρίσκονται στον αέρα, ενώ και οι παρουσιαστές έχουν επιστρέψει εδώ και μέρες από τις καλοκαιρινές άδειές τους και με τους συνεργάτες τους ετοιμάζουν πυρετωδώς τη θεματολογία των πρώτων ημερών. Την ίδια ώρα, οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία παραμένουν φήμες, καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά τι προτίθεται να κάνει ο νέος ιδιοκτήτης του σταθμού, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου του 2018 θα αναλάβει και επίσημα τα ηνία, ενώ την ίδια ώρα η αγωνία των παρουσιαστών -αλλά και όσων συνεργάζονται με το κανάλι με συμβόλαιο- χτυπάει… κόκκινο για το τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό μέλλον τους. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ακούγονται, το νέο Ε θα βασιστεί σε καινούργια πρόσωπα, κρατώντας όμως και κάποια από τα παλιά, όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ναταλία Γερμανού. 

Δείτε το βίντεο: 

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...