Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Από το κελί στην πασαρέλα!

❱❱ Πρώην κατάδικος υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων Ο 20χρονος Αμερικανός έγινε διάσημος χάρη στα διαφορετικού χρώματος μάτια του

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

wre5ty 1Τα χνάρια του Τζέρεμι Μικς ακολουθεί ο κακοποιός που έγινε διάσημος χάρη στα διαφορετικού χρώματος μάτια, φιλοδοξώντας να του κλέψει τον τίτλο του «πιο σέξι καταδίκου».

Ο 20χρονος Μέκι Αλάντε Λάκι βρέθηκε από τους διαδρόμους της φυλακής σε εκείνους της μόδας, υπογράφοντας το πρώτο συμβόλαιό του ως μοντέλο.

Οι θαυμάστριές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να τον αποκαλούν «ο κούκλος της φυλακής», όταν η φωτογραφία από τη σύλληψή του το 2016 δημοσιεύτηκε στο twitter. Ο Λάκι από τη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος έχει ένα γαλάζιο και ένα καφέ μάτι, έγινε τόσο δημοφιλής στον γυναικείο πληθυσμό, που τράβηξε το ενδιαφέρον των γραφείων μόδας.

Συνελήφθη το 2016

Την υπογραφή του κατάφερε να αποσπάσει τελικά την περασμένη εβδομάδα το St. Claire Modeling Agency, που έχει έδρα στην Ατλάντα και, παρόλο που δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε επτά ημέρες από το deal, ο Λάκι έκανε ήδη τις πρώτες επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Ο 20χρονος πόζαρε ως μοντέλο στον φωτογραφικό φακό του Αχμάντ Μπάρμπερ, καθώς και της ΜακΚέιλα Τσάντλερ για να δημιουργήσει το επαγγελματικό του άλμπουμ φωτογραφιών, ξεκινώντας έτσι την καριέρα του στον χώρο της μόδας. Χαρακτηριστικό της θερμής υποδοχής που επιφύλαξαν οι γυναίκες στη νέα καριέρα του Λάκι είναι ότι, από τη στιγμή που το γραφείο τον παρουσίασε επισήμως ως μοντέλο του, ο 20χρονος απέκτησε 20.000 followers μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο Λάκι είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2016 επειδή οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με υπερβολική ταχύτητα και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση. Οταν αποφυλακίστηκε υπό όρους, συνελήφθη ξανά, μεταξύ άλλων, για κακοποίηση γυναίκας, αντίσταση σε αστυνομικό και παραβίαση των όρων αποφυλάκισής του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...