Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Απόγνωση Λιάγκα για τη λαϊκή κατακραυγή και την «καμπάνα» του ΕΣΡ

Ο Γιώργος Λιάγκας περνάει δύσκολα μετά την κατακραυγή για τα απρεπή σχόλια που έγιναν on air στην εκπομπή του, στον Σκάι, για το περιστατικό με τη φοιτήτρια και τον αυνάνα στο ΑΠΘ! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος μιλώντας στο late night show «After dark» του φίλου του Θέμη Γεωργαντά, λίγα μόλις 24ωρα μετά τη βαριά «καμπανιά» του ΕΣΡ, το οποίο αποφάσισε πενθήμερη αναστολή μετάδοσης της εκπομπής του και πρόστιμο 150.000 ευρώ στο κανάλι του Φαλήρου.

Όπως υποστήριξε ο παρουσιαστής, από τη στενοχώρια του δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια κι έχει αδυνατίσει. «Έχω να κοιμηθώ καλά από τις 7 Νοεμβρίου. Κοιμάμαι δυο τρεις ώρες και ξυπνάω. Είναι άγριο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ» δήλωσε, ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος και τα μέλη του πάνελ του δεν κατάλαβαν ποιο ήταν το μέτρο.

«Κι αν οικτίρω τον εαυτό μου κάθε βράδυ, κι αν έχω χάσει τον ύπνο μου, κι αν έχω χάσει 6-7 κιλά και είμαι βαθιά στενοχωρημένος είναι επειδή δεν καταλάβαμε πως αυτό το γεγονός έχει και μια πολύ σοβαρή διάσταση. Βγάλαμε από το μυαλό μας ότι είναι και μια κοπέλα στο πλάνο, δεν το σκεφτήκαμε καν. Θεωρήσαμε πως είναι ένας τύπος που μπαίνει σε έναν πανεπιστημιακό χώρο και πού έχει φτάσει η κοινωνία μας, όταν κάνει μια τέτοια πράξη. Αγνοήσαμε την κοπέλα, αλήθεια το λέω. Σε αυτό το πλαίσιο, χωρίς κανένας μας να πει ότι υπάρχει και μια σοβαρή διάσταση, πας εκεί και το αντιμετωπίζεις με μια φαιδρή διάσταση. Ο ένας έκοβε, ο άλλος έραβε, έλεγαν γύρω γύρω διάφορα και βγήκε ότι διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Που ποτέ δεν διακωμωδήσαμε την κοπέλα!» τόνισε, συμπληρώνοντας πως ζήτησαν όλοι τους ειλικρινά συγγνώμη πολλές φορές.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε επίσης στην κατακραυγή που δέχτηκε στα social media, λέγοντας ότι μπορεί η γνώμη του να είναι κάποιες φορές «τσιμπημένη», ωστόσο την εκφράζει πάντοτε με ευπρέπεια, χωρίς σκοπό να προσβάλει κανέναν. «Όταν μετά κατάλαβα πως εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη αυτό το πράγμα, τρελάθηκα διπλά και τριπλά. Και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και αυτός ο κόσμος που υπερέβαλε και ευχόταν να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Μετά αρχίζει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό» σημείωσε.

«Έπειτα ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει πριν από λίγο με τον μεγάλο μου γιο – θα μπορούσαμε να είχαμε συναντηθεί. Άγρια πράγματα, που ως ένα βαθμό το δικαιολογώ. Είναι άγριο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Είναι το λάθος που σου συμβαίνει και μαθαίνεις να ζεις με αυτό» πρόσθεσε.

27 Φ5 73076600 139208390803274 4032164921536937984 o
Το πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....