Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ροζ παγίδα στην καυτή σύζυγό του

❱❱ Μελαχρινή καλλονή κατηγορούσε επιχειρηματία ότι την… Από την
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Στη φόρα έβγαλε τα… ροζ άπλυτά του ένα ζευγάρι στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης! Η πανύψηλη μελαχρινή καλλονή από τη Σερβία υπέβαλε μήνυση στον Ηρακλειώτη πρώην σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, κατηγορώντας τον ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους βιντεοσκοπούσε εν αγνοία της τις ερωτικές τους στιγμές!

Ο 55χρονος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου, κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος από τη 43χρονη πρώην γυναίκα του ότι επί χρόνια βιντεοσκοπούσε τις προσωπικές στιγμές τους και την απειλούσε με διαρροή του «καυτού» περιεχομένου.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την πράξη της αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου. Στην ένορκη κατάθεσή της η Σέρβα είχε αναφέρει ότι από το 2006 έως το 2009 ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τις στιγμές που έκαναν σεξ δίχως εκείνη να το γνωρίζει και αργότερα την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιούσε το οπτικό υλικό, σε περίπτωση που εκείνη θα τον εγκατέλειπε παίρνοντας μαζί της τα παιδιά. Σύμφωνα με την «Πατρίς», στο παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρεται ότι ο επιχειρηματίας βιντεοσκοπούσε την εντυπωσιακή μελαχρινή σύζυγό του με κινητό ή βιντεοκάμερα και κάθε φορά που εκείνη του ζητούσε χρήματα για τις ανάγκες του σπιτιού και των παιδιών τους εκείνος την απειλούσε ότι θα έβγαζε στη φόρα το «ροζ» υλικό.

Μάλιστα, στο βούλευμα αναφέρεται ότι «όλο αυτό το χρονικό διάστημα απειλούσε και χτυπούσε τη σύζυγό του, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία και πολλαπλές σωματικές κακώσεις».

Ο 55χρονος παραδέχθηκε ότι όντως βιντεοσκοπούσε τις περιπτύξεις, αλλά πάντα με τη συναίνεση της γυναίκας του, τονίζοντας ότι υπάρχει πολύ υλικό το οποίο όμως δεν είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει για εκβιασμό. Υποστήριξε, ακόμη, ότι το πλήθος του οπτικού υλικού αποδεικνύει ότι η Σέρβα ήξερε τα πάντα και μάλιστα τον αποκαλούσε «σκηνοθέτη»!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ένας ψηφιακός δίσκος που περιείχε αποσπάσματα από ερωτικές συνευρέσεις του πρώην ζευγαριού, αν και ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι τους οποίους και φυλάσσει σε μέρος που γνωρίζει μόνο αυτός!

Η μελαχρινή καλλονή υποστήριξε στο δικαστήριο και ότι ο 55χρονος τής φόρτωσε εν αγνοία της χρέη ύψους περίπου 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Ηρακλειώτης αγόραζε επιχειρήσεις στο όνομά της και όταν «έπεφταν» έξω, εκείνη επωμιζόταν τα χρέη. Ο επιχειρηματίας παραδέχθηκε ότι πήρε δάνεια στο όνομά της, αλλά εν γνώσει της και με τον ίδιο εγγυητή. Πάντως, ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου, λόγω αμφιβολιών, πρόταση που έγινε δεκτή από το δικαστήριο, που τον αθώωσε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα