Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Φρίκη με τα μηνύματα του σατανιστή της Κεφαλλονιάς

❱❱ Το ανατριχιαστικό μήνυμα του σατανιστή της Κεφαλλονιάς στη νεκρή σύντροφό του, λίγο πριν μπήξει το μαχαίρι στην καρδιά τουΤη δράση σατανιστικών οργανώσεων με διεθνή πλοκάμια που φτάνουν ως την Ελλάδα και το ενδεχόμενο να ώθησαν στην αυτοκτονία-σοκ την 23χρονη Βουλγάρα και τον 30χρονο Γερμανό στην Κεφαλλονιά εξετάζουν οι Αρχές, προσπαθώντας να συνδέσουν τα κομμάτια του φρικιαστικού παζλ που έκανε τους δύο νέους να δώσουν τέλος στη ζωή τους. 

Οσο έρχονται στο φως νέα στοιχεία από τη σκοτεινή υπόθεση τόσο ξεδιπλώνεται το νήμα για τη σχέση του ζευγαριού με ομάδες σατανιστών και αρρωστημένα παιχνίδια βίας με αυτοτραυματισμούς, ως θυσία στον Εωσφόρο. Συγκλονιστικό είναι το τελευταίο «αντίο» του 30χρονου Γερμανού στην ήδη νεκρή σύντροφό του, με ανατριχιαστικό μήνυμά του στο facebook λίγο προτού καρφώσει το μαχαίρι στο στήθος του μέσα στην μπανιέρα της εξοχικής κατοικίας.

«Σε αγαπώ, Λιζ, για πάντα, θα ξαναβρεθούμε στην άλλη ζωή, σε παρακαλώ, περίμενέ με» έγραψε στις 06.57 της 31ης Δεκεμβρίου κάτω από παλιότερη ανάρτηση της 23χρονης φίλης του. Ελάχιστα λεπτά νωρίτερα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, είχε προσπαθήσει μάταια να σώσει τη σύντροφό του σταματώντας την αιμορραγία με πετσέτες. Τότε ανάρτησε στο προφίλ της τους στίχους ενός τραγουδιού των Aesthetic Perfection, με τίτλο «Dying in the worst way» («Πεθαίνοντας με τον χειρότερο τρόπο»).

«Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμαι υπερβολικά πολύ για να μείνω μόνος. Και υποφέρω από όλα αυτά. Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο…» έλεγαν οι στίχοι, σαν προαναγγελία του τέλους που επέλεξε ο 30χρονος για τον εαυτό του.

«Μίλησε» στην πρώην του

Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται σταδιακά στο φως, την ώρα που η 23χρονη άφηνε την τελευταία της πνοή ο νεαρός Γερμανός φέρεται ότι έστειλε ακόμη ένα ηχητικό μήνυμα, αυτή τη φορά στο κινητό της πρώην φίλης του, αναγγέλλοντας ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του και ευχαριστώντας την για τις στιγμές που είχαν ζήσει μαζί. Μάλιστα τη συμβούλευε να ζήσει τη ζωή της και της ζητούσε μετανιωμένος να αποφύγει τα λάθη που έκαναν μαζί στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ενημέρωσε αμέσως τις γερμανικές αστυνομικές Αρχές, οι οποίες εξετάζουν το επίμαχο μήνυμα, και παραδέχτηκε ότι ο 30χρονος είχε βεβαρημένο ψυχολογικό παρελθόν.

Περισσότερο φως στις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η διπλή αυτοκτονία του ερωτευμένου ζευγαριού στην πολυτελή βίλα στα Βλαχάτα αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Πάντως, όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε από τον αυτοτραυματισμό της 23χρονης Λίλια Μποτιούσεβα. «Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν» εκτίμησε η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τις σορούς και πρόσθεσε, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο το ζευγάρι να είχε εμπλακεί σε κάποιου είδους σατανιστικό τελετουργικό: «Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα. Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα έπαιρναν πετσέτες».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα