Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Το τραγούδι της Κύπρου με την Antigoni Buxton «μυρίζει» Eurovision hit

Ντόρος, likes, σχόλια και… στοιχηματικός πυρετός. Η Κύπρος φαίνεται...

Ανάβει «πράσινο» για «Το παιδί» στην ΕΡΤ και τη νέα σεζόν

Ο Βασίλης Μπούτσικος και η Ντένια Στασινοπούλου άρεσαν στο...

Με Καραπατάκη απόψε στο «Τσαντίρι» ο Λαζόπουλος

Το «Γλέντι» και τα «Μάτια μου εγώ για σένα έχω, έρωτα που άλλο δεν αντέχω» στο «Τσαντίρι» με τον Λάκη Λαζόπουλο! Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφει ζωντανά στο Mega απόψε στις 21.00 και υποδέχεται την Ιουλία Καραπατάκη!

«Λευκός καπνός» για Μουτσινά – Έδωσε τα χέρια με το STAR για...

Τo Star στην αντεπίθεση! Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τελικά τα χέρια με το Star. Ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάτω Κηφισιάς

«Πενταήμερη» με ομαδικό sex!

❱❱ 400 ξαναμμένοι swingers που διψούν για βραδιές γεμάτες λαγνεία θα κατακλύσουν πεντάστερο ξενοδοχείο της ΚρήτηςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Πανέτοιμοι για πέντε αξέχαστα μερόνυχτα ατέλειωτων οργίων, που θα ζήλευε ακόμα και ο… Καλιγούλας, και για «ροζ» πάρτι με κοκτέιλ και ιδιαίτερο dress code είναι οι 400 ξαναμμένοι swingers, οι οποίοι δεν βλέπουν την ώρα να «πετάξουν» για το αγαπημένο ελληνικό νησί τους, που δεν είναι άλλο από την ειδυλλιακή Κρήτη!

Τα 200 διψασμένα για αχαλίνωτο σεξ ζευγάρια θα καταλύσουν από τις 28 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου σε πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου θα μπορέσουν να επιδοθούν σε κάθε είδους όργιο, κάνοντας πράξη όλες τις φαντασιώσεις τους, όχι μόνο στις σουίτες τους, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους, όπου θα ανταλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους και θα κυκλοφορούν φορώντας μόνο το… άρωμά τους!

Το SDC, που διοργανώνει το… συναπάντημα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα swingers clubs της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία, και υπόσχεται αλησμόνητες στιγμές σε όσους συμμετάσχουν, με το σαφές υπονοούμενο ότι «η Κρήτη δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι ξέρατε πριν»!

Και στην πισίνα

Το club ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υπάρχουν ηθικοί φραγμοί και πως οι χώροι του εκπληκτικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος αναμένεται να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Οι swingers θα έχουν απεριόριστη ελευθερία να κάνουν ό,τι… τραβάει η όρεξή τους γύρω από το σεξ, με όποιον θέλουν και όπου θέλουν, ακόμα και στους χώρους της πισίνας ή στους διαδρόμους!

Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, που αποτελεί ένα από τα ατού του πεντάστερου ξενοδοχείου, θα αποτελέσει το τέλειο μέρος για να τα δώσουν… όλα.

Περιζήτητες θα είναι και οι αίθουσες που ονομάζονται «Sexy Sins Lounge» και «SDC Pleasure Dome», όπου θα μπορεί όποιος θέλει να συμμετάσχει σε ομαδικά όργια που θα έχουν και θεατές! Δεν θα λείψουν, φυσικά, τα πικάντικα πάρτι, με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά, άλλους ρόλους και άλλο dress code, διαδικασία που λατρεύουν οι swingers.

Βέβαια, όσοι θελήσουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία και να μπουν λίγο στο πνεύμα της χολιγουντιανής ταινίας του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά» θα πρέπει να έχουν «βαθιά» τσέπη ή να έχουν φροντίσει για μήνες ώστε να κάνουν οικονομίες. Κι αυτό γιατί οι τιμές είναι τσουχτερές, αφού ξεκινούν από 1.149 ευρώ το άτομο για ένα superior room και φτάνουν τα 2.224 ευρώ για μια junior suite με μπαλκόνι και τζακούζι!

Η απλή junior suite κοστίζει 1.849 ευρώ, ενώ το ποσό των 1.524 ευρώ πρέπει να πληρώσει κάποιος για να απολαύσει τις ανέσεις ενός superior room με ιδιωτική πισίνα κι ενός superior room με μπαλκόνι και τζακούζι. Σε αυτά τα έξοδα δεν περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό, τα οποία θα επιβαρύνουν κατά πολύ το πορτοφόλι των swingers!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Καλομοίρα: «Τον ζηλεύω τον Γιώργο! Μου έδωσε δικαίωμα, πληγώθηκα και δεν θέλω να το θυμάμαι»

Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο. Εξομολογήθηκε αν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια του χωρισμού και αν τον ζηλεύει.