Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025

Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

Βανδή – Μπισμπίκης: Με τα παιδιά τους σε βίλα στην Κρήτη

Έχουν «κολλήσει» στην Κρήτη, στο μέρος που έχει γίνει...

Πόπη Μαλλιωτάκη – Βασίλης Λαζαρίδης: Δείτε το πρώτο teaser τους για το...

Σε ένα διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε την Πόπη...

Απόπειρα βιασμού αισθητικού στις τουαλέτες γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της κοσμικής νεολαίας των...

Υπόθεση-σοκ με απόπειρα βιασμού 19χρονης μέσα σε διάσημο κλαμπ,...

«Ραντεβού» θανάτου για ζευγάρι στα χέρια ληστών

❱❱ Ο Νίκος ήρθε αντιμέτωπος με τρεις κακοποιούς και έπεσε στα βράχια μπροστά στα μάτια της κοπέλας τουΟι αδίστακτες συμμορίες αλλοδαπών και Ρομά που ληστεύουν ζευγαράκια και τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης συνεχίζουν απτόητες τη δράση τους, παρά τις συνεχείς περιπολίες της Αστυνομίας.

Εξαιτίας τους έχασε τη ζωή του τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου ένας 25χρονος φοιτητής που βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του στου Φιλοπάππου, πέφτοντας από μεγάλο ύψος σε έναν βράχο την ώρα που τους λήστευαν τρεις μελαψοί κακοποιοί.

Ο Νίκος Μ. εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Γλασκόβης στη Σκοτία και είχε έρθει στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου για να κάνει διακοπές και να δει τους δικούς του στον Αγιο Στέφανο. Μαζί του ήταν η 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία, την οποία είχε γνωρίσει στο εξωτερικό, αλλά τα τελευταία χρόνια κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα όπου εργάζεται. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης το ζευγαράκι είχε πάει στου Φιλοπάππου για μια ρομαντική βόλτα, που έμελλε να αποβεί μοιραία.

Ξαφνικά τρεις άγνωστοι τους αιφνιδίασαν και τους ακινητοποίησαν με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος Νίκος λογομάχησε μαζί τους και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάλεψε με κάποιους από αυτούς, καθώς φέρει αμυχές και εκδορές στα χέρια από αιχμηρό αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο άτυχος νεαρός έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Ο ιατροδικαστής εντόπισε στο κεφάλι του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προήλθαν από την πτώση σε βραχώδες σημείο, και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να τον έσπρωξαν, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να γλίστρησε και να έπεσε.

Πάντως, οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη μαρτυρία της νεαρής φίλης του θύματος από την Πορτογαλία, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, και περιμένουν να συνέλθει για να της πάρουν πλήρη κατάθεση. Σε μια πρώτη κουβέντα που είχαν, τους περιέγραψε τι συνέβη στον λόφο όπου βρισκόταν με τον φίλο της: «Είχαμε καθίσει σ’ ένα σημείο με θέα. Ξαφνικά αισθανθήκαμε την παρουσία ανθρώπων. Ηταν τρεις μελαψοί άνδρες. οι οποίοι μας πλησίασαν και επιχείρησαν να μας ληστέψουν με την απειλή κατσαβιδιών ή μικρών μαχαιριών. Ο ένας άρπαξε από τον ώμο μου τον σάκο μου και άρχισε να τον ψάχνει. Εγώ είχα στρέψει την προσοχή μου σε αυτόν που έψαχνε τα πράγματά μου, ενώ δίπλα μου ο Νίκος μιλούσε με τρόπο έντονο με τους άλλους δύο. Δεν κατάλαβα τι έγινε… Ο Νίκος βρέθηκε ξαφνικά στο κενό, ενώ οι ληστές έφυγαν, αφού πρώτα μας πήραν τα τηλέφωνα, τα χρήματά μας και τα προσωπικά μου έγγραφα» είπε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών έχουν προσαχθεί οκτώ άτομα, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με τον θάνατο του 25χρονου.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Τα τελευταία δύο χρόνια την περιοχή της Ακρόπολης, του Φιλοππάπου και του Θησείου, δηλαδή την πλέον τουριστική ζώνη της Αθήνας, λυμαίνονται συμμορίες αλλοδαπών και Ρομά που ληστεύουν τουρίστες και ζευγαράκια, όταν τα βρίσκουν να κάνουν τη βόλτα τους στο Θησείο και στον λόφο του Φιλοπάππου.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εκπονήσει ειδικό σχέδιο για την αστυνόμευση της περιοχής με την τεράστια τουριστική σημασία και μάλιστα μέχρι στιγμής έχουν εξαρθρωθεί τουλάχιστον επτά συμμορίες με μέλη Πακιστανούς, Αλγερινούς ή και Ρομά, οι οποίοι είχαν διαπράξει δεκάδες ληστείες με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων ή ακόμη και σπασμένων μπουκαλιών.

Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες έχουν ήδη προφυλακιστεί, δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και η δράση των κακοποιών συνεχίζεται: «Ενα κεφάλι κόβεις, δύο ξεπετάγονται. Μοιάζουν με Λερναία Υδρα οι συμμορίες των αλλοδαπών και Ρομά που λυμαίνονται την περιοχή με την παράνομη δραστηριότητά τους» λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

Διακοπές στο μαγευτικό Μπαλί κάνει γνωστή κυρία της σόουμπιζ με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύντροφο, Νίκο

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο ποστ της μετά τη σύλληψη του αδελφού της

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τον αδελφό της Κατερίνας Καινούργιου καθώς συνελήφθη μεθυσμένος μετά από καταδίωξη της αστυνομίας η παρουσιάστρια έκανε ποστ.

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και τώρα ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και η σχέση τους καλά κρατεί.

Συνελήφθη ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου – Καταδίωξη υπό την επήρεια αλκοόλ

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε, χθες, στην αγαπημένη παρουσιάστρια...

Ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σε Αλεξάνδρου – Τούνη: Ούτε καλημέρα λόγω διατροφής

«Δεν τα βρίσκουν σε τίποτα, μιλούν μόνο για τον...

Μαρίνα Καλογήρου για τον πατέρα του γιου της: «10 χρόνια από τότε που ο Τάσος ταξίδεψε στο Φως»

Η Μαρίνα Καλογήρου υπήρξε σύντροφος του Τάσου Ζαφειρόπουλου. Η ηθοποιός και ο αείμνηστος διευθυντής φωτογραφίας απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν και το 2015 εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Η Μαρία Λεκάκη ποζάρει στην Αμοργό στα 55 της μαγιό και κόβει ανάσες

Η Μαρία Λεκάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αμοργό!...

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τη σύλληψη του αδελφού της: «Με κάνει να νιώθω…»

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο