Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

Νίκος Μουτσινάς: «Κάθε πρωί παίρνω ένα χάπι» – Η θρόμβωση που έπαθε...

Τον Νίκο Μουτσινά υποδέχτηκε η Μαρία Σολωμού στο νέο...

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Evangelia: «Τη λυπάμαι… ούτε φέτος θα τα καταφέρει»

Με αφορμή τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό του «Eurovision - Sing...

Μαίρη Βιδάλη για τη σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο: «Γινόμουν φίλη με τις...

Η Μαίρη Βιδάλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»...

Ζώδια: Προσοχή σε χρήματα, σχέσεις και παγίδες

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026ΚΡΙΟΣ: Για κανέναν λόγο και για...

ΜΑΓΕΙΑ!

❱❱ Υπέροχο θέαμα πρόσφερε η αυγουστιάτικη πανσέληνοςΧιλιάδες ζευγάρια μάτια στράφηκαν στον ουρανό το βράδυ της Κυριακής για να απολαύσουν την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, η οποία τους αποζημίωσε και με το παραπάνω. Το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι μάγεψε μικρούς και μεγάλους, ενώ η απόκοσμη ομορφιά του απαθανατίστηκε με αμέτρητα φωτογραφικά «κλικ». Μάλιστα, τα καρέ που αιχμαλώτισαν τη μαγεία της πανσελήνου κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ρομαντικοί και μη έδωσαν… μάχη για την καλύτερη φωτογραφία! 

Με φόντο παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους, βουνά αλλά και τις βεράντες των σπιτιών τους, η πανσέληνος αποτέλεσε τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της βραδιάς!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Ξανά στο νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη – Τι συνέβη;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει από το νοσοκομείο η Σία Κοσιώνη και το πρωί της Τετάρτης ήταν πάλι εκεί. Τι συνέβη;

«Πήγαινα στον γιατρό με την ελπίδα ότι θα έχω κάτι και θα τελειώνω με αυτή τη ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς» της Τετάρτης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Πλαστή η διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Σεργιαννόπουλου – Τι είχε κληρονομήσει από τον ηθοποιό;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαθήκη του ετεροθαλή αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η υπογραφή του στη διαθήκη του ήταν πλαστή.

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.