Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κόλαση με ομαδικά όργια και XXX βίντεο στη Ρόδο

❱❱ Εφιάλτης για 31χρονη στα χέρια του παντρεμένου συντρόφου της και δύο φίλων τουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Η γνωριμία της με παντρεμένο Ροδίτη κατέληξε σε εφιάλτη για εκείνη, αφού οι μέρες της ερωτικής απόλαυσης μαζί του μετατράπηκαν γρήγορα σε άγρια ομαδικά όργια από αυτόν και δύο φίλους του!

Ο άντρας, λίγες ημέρες αφότου γνώρισε την 31χρονη, κάλεσε στην ερωτική… φωλιά δύο φίλους του, οι οποίοι επιδόθηκαν σε αχαλίνωτα όργια μαζί της.

Τελικά, αφού υπέμεινε τον ομαδικό βιασμό για πολλούς μήνες -καθώς την εκβίαζαν με δημοσιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού από κινητό που είχε τραβήξει ο Ροδίτης εν αγνοία της- και κινδύνεψε η υγεία της, αποφάσισε να βάλει τέλος στην κόλαση που βίωνε, πηγαίνοντας στην Αστυνομία.

Η Αλβανίδα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ήταν χωρισμένη και έμενε στο νησί των ιπποτών δύο χρόνια. Μέσω facebook γνώρισε έναν ντόπιο παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο έκανε σχέση.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2016 ο άντρας τής γνώρισε δύο φίλους του. Οι τρεις άντρες την επισκέφτηκαν στο σπίτι της, κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ και κατέληξαν να κάνουν σεξ όλοι μαζί.

Μάλιστα, ο σύντροφός της τράβηξε βίντεο, αλλά τη διαβεβαίωσε ότι θα το έσβηνε. Σύντομα της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε με το βίντεο, απειλώντας την ότι, αν δεν δεχόταν, θα το ανέβαζε στο ίντερνετ.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι φοβήθηκε και για τον λόγο αυτό δέχτηκε να ξαναβρεθούν όλοι μαζί στο μαγαζί τού ενός εκ των τριών. Οι συναντήσεις γίνονταν σχεδόν πέντε φορές τον μήνα, με τον φίλο της να βιντεοσκοπεί αρχικά με το κινητό του και κατόπιν με επαγγελματική κάμερα.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι οι τρεις άντρες την εξανάγκασαν να υπογράψει και ένα χαρτί, στο οποίο βεβαίωνε ότι το ομαδικό σεξ και η βιντεοσκόπηση γίνονταν με τη συγκατάθεσή της, αντί 20.000 ευρώ, χρήματα που, όπως λέει, δεν πήρε ποτέ.

Τα όργια συνεχίστηκαν έως τον Φεβρουάριο του 2017, οπότε υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρόδο. Επέστρεψε, όμως, το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, έπιασε δουλειά σε μια επιχείρηση και φρόντισε να αλλάξει διεύθυνση και τηλέφωνο. Ο πρώην φίλος της την εντόπισε τον περασμένο Σεπτέμβριο και με απειλές την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε, ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε κι άλλες φορές.

Μήνυση

Οπως διατείνεται η ίδια, κάποια στιγμή αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον των τριών αντρών, αφού δεν άντεχε άλλο, για να διαπιστώσει ότι τουλάχιστον δύο βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι ιστοσελίδας με hot βίντεο.

Οι τρεις φίλοι έχουν κληθεί για εξηγήσεις και ήδη ένας από αυτούς έχει καταθέσει ότι δεν είχε καμία ανάμειξη σε σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπής και ότι δεν τη γνωρίζει από κοντά.

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς διατάχτηκε προκαταρκτική εξέταση έπειτα από μήνυση που υπέβαλε η 31χρονη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα